2777
2789
عنوان

شوهرم سالی یه بار طلاقم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 91 پست

بهش بگو اگر نیاز به استراحت و دوری چندساعت داری مشکلی نیست ولی با این حرفت داری از زندگی دلسردم میکنی

بعدشم یه سوال دقیقا از خونه میره کجا؟ و اینکه نکنه میخواد شما دادخواست بدی که مهریه نده

امیدبذر هویت ماست💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم دعوا مون که میشد همه رو خبر میکرد بیایید

زنمو زدم ترکیده

یکی نیست بگه احمق من که دارم همه جوره تحمل می کنم

دیگه چرا آبرو بری میکنی

خودش میزد فحش میداد خودش هم همه رو خبر میکرد

بعد میگفت پذیرائی کن ازشون😕😁😁

میگه تو برو من وقت ندارم. چهارشنبه بود دو روز نیامده بود خونه و سرکار هم نرفته بود ، گفتم خب صبح هست ...

بگو وکیل بگیر کارای طلاقت پیش ببره بزار بترسه 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

من اصلأ نیاز مالی هم ندارم ، خانوادم هم تکمیله ، اما همسرم با همه قهره حتی مادرش. نمیخام انگ بی وفای ...

اولین باره تو این چند سال که خوننده خاموش بودم یا عضو  به صراحت می گم که تو یه کم که نه خیلی کم داری  انگ نامهربانی  خل و چلی   شوهرت فهمیده دیوونه ای  ،،چرا خودتو کم می بینی 

فکر کنم شوهرت به احتمال زیاد افسردگی داره و در گذشته زندگی می کنه و مدام یاد مشکلاتش با شما میفته و  دوست داره جدا بشه ولی جسارتش رو نداره عملی کنه  و فقط حرفش رو میزنه

اوف واقعا رو اعصابه

یعنی دیوونه میشم چهارشنبه قیچی رو برداشتم گفتم یا تو رو میزنم یا خودمو. اگه از دور ببینید میگید آدم خوبیه دست بزن نداره وضعیت مالی خوبه ، از طرفی شغلش هم طوریه در هفته دو روز سه روز گاها یک روز در هفته میره ماموریت و خونه نیست ، مثلاً الان راحته اعصابم میگم خب یک هفته نیست ،تمدد اعصاب میکنم دیگه برای چی طلاق بگیریم. صبح زود میره سرکار ر و شب برمیگرده ، حالا شبشم میرم اتاق میشینم دیگه. اما مسأله پسرمه، پسرم میگه مامان تا کی قهر میمونی. یا عادت پدرشم خیلی اوقات انجام میده ، تا حرفی بهش میگم میزاره میره از سالن 

شوهر منم دعوا مون که میشد همه رو خبر میکرد بیایید زنمو زدم ترکیده یکی نیست بگه احمق من که دارم همه ...

ای وای من از اینا دور وبرم دیدم کثافتای قا لتاق زن رو بی پناه گیر اووردن

بعد از این همه سال نفهمیدی اهل طلاق دادن نیس و داره اذیتت میکنه؟خیالت راحت باشه کجا بره بهتر از  خونه شما؟یه زن ترسو داره یه خانواده زن حمایتگر داره  الان مثلا طلاقت داد کدوم خری میاد زنش بشه اخه!هر وقت گفت طلاق میگیرم تو باور نکن ذره ای نگران نشو به مامانت اینا هم بگو این چرت و پرت زیاد میگه الان خونه مادرش بره مامانش راهش نمیده حتی خودشونو ناراحت نکنن فقط بی محلی  کن حساست نشون نده وقتی ببینه برات مهم نیس خودش ادم میشه دیگه تکرار نمیکنه تو با خوشی زندگی کن وقتی هم نیس پیگیرش نشو و اتفاقا بیشتر خوش بگذرون

اولین باره تو این چند سال که خوننده خاموش بودم یا عضو  به صراحت می گم که تو یه کم که نه خیلی کم ...

نه از قضا من کم ندارم ولی میگم من فقط شبا میبینمش پس چرا طلاق بگیرم وآلاخون والاخون بشه ایشون. شب دو ساعت که منتی نیست تو اتاق نشستن