2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از شدت گلو درد و گرفتگی صدا😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 40253 بازدید | 37 پست
نه دیگه خوب شدم  فقط یکم حالت خس خس تو سینه ام دارم که اونم داره کمتر میشه  ببین من از ز ...

خب مصرف مایعات گرم و سوپ  رو فراموش نکن در کنار دارو ،بچه ی خودم دو و نیم سالشه سه هفته سرفه میکرد ،طفلک قفسه ی سینه اش داغون شد چند بار دکتر بردم تا خوب شد ،در حال که همیشه همون بار اول که دکتر میبردمو دو سه روز دارو میخورد خوب میشد ،این  دفعه طفلی خیلی از جونش کاسته شد

خب مصرف مایعات گرم و سوپ  رو فراموش نکن در کنار دارو ،بچه ی خودم دو و نیم سالشه سه هفته سرفه می ...

مایعات گرم خیلیییی خوردم 

سوپ هم 

ولی کمکی نمیکرد 

سرفه که شروع میشد با هیچی ساکت نمیشد 

تا حالا همچین چیزی را تجربه نکرده بودم 

وسط شب نفسم میگرفت به حالت خفگی 

ولی بعد شربت و که خوردم یهو همه چی فروکش کرد 

الان همه جا باهام اب داغه ولی خیلی کم استفاده میکنم 

البته دکتر هم گفت ماسک بزن که اونم همش دارم

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایعات گرم خیلیییی خوردم  سوپ هم  ولی کمکی نمیکرد  سرفه که شروع میشد با هیچی ساکت ...

آره دیگه بعضی اوقات به غیر دکتر و دارو هیچی جواب نمیده ،ان شاالله زودتر خوب خوب بشی🌺

همون دیگه منم کلا رو اوردم به درمان خانگی ولی مثل این که باید یه چرک خشکن بخورم 

طبق تجاربم  بهترین درمان گلودرد و سرماخوردگی داروی امام کاظمه  فوق العاده ست به خدا  امتحان کن  نتیجه رو ببین   امتحانش ضرری نداره   منتها از طب اسلامیا بگیر معتبره

با تجویز پزشک ،بچه ها خواهرانه یه توصیه دارم یا آنتی بیوتیک مصرف نکنید یا سر ساعت  وتا دونه آخر ...

آفرین   متاسفانه من بعد از سالها به این نتیجه رسیدم  که آنتی بیوتیک به شدت سیستم ایمنی رو سرکوب می کنه  مردم ایران مثل نقل و نبات می خورند