2777
2789
عنوان

بهونه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست
ای جان ...بخدا باباش اسمشو گذاشته خام خوار غذاش نسبت میوه کمتره میوه روبیتشر میخوره...بزرگترشن بهترم ...

خدا کنه دختزمم بدغذا بود . فقط گوشت میخورد و تخم‌مرغ و ... الان ۸ سالشه همچنان همون طوریه . ن آجیل میخوره ن‌عسل ن خرما ن‌میوه  هیچی ، فقط پلو و خورشت و ولی خدا رو شکر شیر میخوره اما سایر لبنیات و نمیخوره 

خدا کنه دختزمم بدغذا بود . فقط گوشت میخورد و تخم‌مرغ و ... الان ۸ سالشه همچنان همون طوریه . ن آجیل م ...

خوب پسرمنم که گوشت اصلا نمیخوره ازگوشت فقط کباب کوبیده ...مرغ اصلا...ماهی اصلا ...فقط خورش وبرنج میخوره شیرنمیخوره ولی ماست میخوره خیلی چیزا رو میخوره خیلی چیزا رو اصلا نمیخوره ولی خوب من جایگزین میکنم دیگه راه وچاره ای نیست خوشبختانه ..پسته و بادام ومیخوره گروهم آسیاب میکنم باپنیر نامحسوس بهش میدم‌ اگه بدونه نمیخوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پسرمنم که گوشت اصلا نمیخوره ازگوشت فقط کباب کوبیده ...مرغ اصلا...ماهی اصلا ...فقط خورش وبرنج میخ ...

خدا کنه بچه هامون همیشه سالم و سلامت باشن‌ولی بدغذاییشون هم سختیای خودشوداره

خوب پسرمنم که گوشت اصلا نمیخوره ازگوشت فقط کباب کوبیده ...مرغ اصلا...ماهی اصلا ...فقط خورش وبرنج میخ ...

خیلی همعالی . منظورم این بود ک گفتین بززگ شن بهتر میشن و همه چی میخورن .  خواستم بگم من که انگاری شانس ندارم چون دخترم که بد غذا بود و فقط پروتئین میخورو هنوز هنون طوریه با این که الان داره ۸ سال و تمام‌میکنه . کل روز وقتم‌میره برای این که برای دخترم چی بپذم برای پسرم چی بپدم کاملا پتفاوت از هم غذا میخورن . جوانه گندم و پودر پسته و گردو هم پنهانی میریزم تو غذاهاشون . ولی در کل برای یک مادر بد خوابی و بد غذایی بچه هیلی بده مخصوصا منِ بی شانس ک کاملا چیزای متفاوت از هم میخورن  و کل وقتم میره پای پخت و پز برای این دوتا . شوهرمم خیلی برای غذا غر میزنه . بر عکس من ک همه چی میخورم از هیچی هم بدم نمیاد .