2777
2789
عنوان

ای کسانیکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست
رفتم آره مشکلی نداشت قدم ۱۷۰ وزنم ۶۳ میشه پنج کیلو بمنم بدی دوست خوبم باشی بده برات نگه دارم

عزیزم اگه میشد دریغ نمیکردم تو بگو ۱۰ کیلو با جونو دل میدم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا  طبع بدنتون سرده

بله خیلی ولی در حال اصلاحش هستم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
😆  حالا ما چاق نشو ها دنبال چاق شدنیم...شما میخوای لاغر کنی..هعییی این دنیا دیگه جای موندن نی ...

همه چیش برعکسه بخدا

من دنبال لاغری تازه شده بودم ۷۰ از وقتی میرم سرکار شدم ۷۴😭😭😭😭😭آخه به چه گناهی من که اینهمه فعال ...

عزیزم برای امضات متاسفم شدم...انشاالله خدا یه نینی کوچولوی سالم و صالح بده بهت..برات نینی دار شدنت آیت الکرسی خوندم...حتما تحت نظر پزشک باش گلم

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
همه چیش برعکسه بخدا

والااا

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
عزیزم برای امضات متاسفم شدم...انشاالله خدا یه نینی کوچولوی سالم و صالح بده بهت..برات نینی دار شدنت آ ...

ممنون عزیزم از همدردیت..خیلی لطف کردی انشالله حاجت روا بشی خودتم