2777
2789
استانبولی.. خوردیم تموم شد رفت 😋

ماهم استامبولی داشتم خوردیم رفت😅

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جایی دورهمی بودیم 

اش کدو 

ولی دوست نداشتم دیگه مجبوری خوردم گشنه نمونم 

دلم اب زده بودم مثل اش کدوهای مادرشوعرمه اون خیلییی خوب میپزه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وا مگه میشه

شوهرم و دخترم معمولا همین ساعتای میخوابن دیگه

شبم خیلی طول بکشه شاممون ساعت ۹

البته بگم نهار که درست میکنم زیاد درست میکنم شبم میخوریم

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
ما خوردیم ظرفارم شستم الآنم خاموشی زدم 

خوش بحالت من ظرفام پا سینکن فردا ظهرم مهمون دارم اما نا ندارم پاشم کار کنم

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
شوهرم و دخترم معمولا همین ساعتای میخوابن دیگه شبم خیلی طول بکشه شاممون ساعت ۹ البته بگم نهار که در ...

چه باحال ساعت نه شام میخورین

والا هنوز شوهر من از سر کار نیومده تا بیاد بخوریم بخوابیم میشه ساعت دوازده و ساعت دو میخوابیم

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند
چه باحال ساعت نه شام میخورین والا هنوز شوهر من از سر کار نیومده تا بیاد بخوریم بخوابیم میشه ساعت دو ...

خدا برای هم نگهتون داره عزیزدلم سفره تون پر برکت باشه

ماهم استامبولی داشتم خوردیم رفت😅

عهههه نوش جونتون 😍😋

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄
چه زود مال ما تازه شروع میشه

دیره که، من دخترمو برده بودم کلاس 8 اومدیم خونه شامَم دیر شد وگرنه زودتر میخوریم ک وروجک بره بخوابه واسه مدرسه ش😅😅

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمی‌مونه ✌️😇🌞🌄
خوش بحالت من ظرفام پا سینکن فردا ظهرم مهمون دارم اما نا ندارم پاشم کار کنم

چرا عزیزم...من تا شام میخوریم ی چایی میذارم تا آماده بشه ظرفا رو هم میشورم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍