2777
2789
عنوان

عروسک پارچه ای خدا ازات نگذرهدروغگووو

| مشاهده متن کامل بحث + 3595 بازدید | 116 پست
اینه؟

نه 

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره می‌گفت پدرشوهرم قراره بیاد ببینه منو ، خیلی خنثی ام از چشمم افتاده و می‌خوام ارایش کنم خیلی جلوش ...

😂😐 

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

داستانش چی بود مگه؟من حوصلم نمیاد قطره چکونی بخونم 😂کلا در جریان نیستم مگه چی گفته بود همه میگن او ...

ععاعاشق امضات شدم😄😄😄

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 

بچه هامن میگم هنوزباورم نمیشه که دروغ بوده اخه لحظه ب لحظه و ثانیه ب ثانیه شو اینقدر واقعی تعریف میکرد ،میگم بچهانکنه خیلیا بش گیردادن وسین جینش کردن دیگه واقعا حوصله اثباتشو نداشته وکم اورده .وگرنه چ سودی براش داشت جز نفرین یه عده 

البته یجا بهش شک کردم اونجا که گفت بهم قول دادیم تا اخرین قطره خون باهم باشیم سوزن زدیم به انگشتمون خون ریخت زدیم تو کاغذ فهمیدم دروغه 🤣🤣🤣🤣

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
بچه هامن میگم هنوزباورم نمیشه که دروغ بوده اخه لحظه ب لحظه و ثانیه ب ثانیه شو اینقدر واقعی تعریف میک ...

خیلیا از سر بیکاری میخوان دیگرانو سرکار بزارن قبلا زنگ میزدن فوت میکردن الانم اینجوری عقده جلب توجه دارن

عکساش تابلو بود

سعی کرد بگه من خیلی محکمم من خیلی مستقلم از همه تابلوتر اونجا بود که اسم شوهرشو قاتل سیو کرده بود من چندجا بهش شک کردم اما بازم گفتم نه بابا خیلی واقعی تعریف میکنه لابد راست میگه🤐

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی