2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون شبیه خودمه‌ 😄

اواره هم باشی باید دنبال یه سر پناه باشی تا با خودت آواره تر رل بزنی قاچاق آخری نداره مثل قمار که برنده ای نداره

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

هیچی‌ آخر نداره‌ که حتی خود انسان یه روز میره

این درست ولی با استرس زندگی کردن خوب نیست برو با یه مطرب یا نوازنده رل بزن بزار همیشه شاد نگهت داره به سلامتیت بنوازه

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

حالا چرا با این آدم؟!  مگه قحطی پسره؟  خیلی بهت گفته دوسِت دارم؟! خرجت کرده؟!

خواهر دلم میسوزه‌ واسش به جنون رسیده از عشقم خلاصه 😔 نمی دونم چی کنم دیگه الان ۳ ساله دست بر نمیداره

این درست ولی با استرس زندگی کردن خوب نیست برو با یه مطرب یا نوازنده رل بزن بزار همیشه شاد نگهت داره ...

عاشق زیاد دارم ولی نمی دونم چرا به این یکی دلم میسوزه‌ 💗

اون بزار خودش دلش به خودش بسوزه اگه تورو بخواد قاچاق رو ترک میکنه میره یه کار ابرومند پیدا میکنه چون اگه بگیرنش کمترین جرمش زندان هست اون موقع باید به پاش بشینی وکمپوت ببری براش

خواهر دلم میسوزه‌ واسش به جنون رسیده از عشقم خلاصه 😔 نمی دونم چی کنم دیگه الان ۳ ساله دست بر نمیدار ...

کار اشتباهی کردی 

آینده خودت را تباه نکن 

بشین ساعت ها و روزها در مورد خودت فکر کن 

نه حرفهایش و خرج هایش و محبت هایش 

فقط خودت و آینده ات 

اینجا هم باز میتونی نظر بگیری 

با کسی دوست شدی که شغل خوبی ندارد و با افراد خوبی هم دوست نیست و ..... 

حالا میشه بگی چی قاچاق میکنه ببینیم هدفش خدمته یا نه

اون بزار خودش دلش به خودش بسوزه اگه تورو بخواد قاچاق رو ترک میکنه میره یه کار ابرومند پیدا میکنه چون ...

میگه‌ من باهات ازدواج کنم قاچاق تو میزارم کنار میرم شغل آزاد هرچی بگی می کنم از عشقت دیوونه‌ شدم ، هر کاری بگی میکنم خیلی دوست دارم از این حرفا‌ ، میبینی شب تا صبح بعضی وقتا میاد جلوی ساختمانمون‌ می‌خوابه تا منو نبینه نمیره‌ ،