2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 18 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب حتما چیزی دیده انسان مگه اینکه مغزش مریض باشه به کسی شک کنه دختر

فقط به من شک میکنه  چون  میگه کسی ک مانتو جلوباز میپوشه بی حیاس  ولی من میپوشم    چون من موهام و رنگ کردم با اینکه جلوبابام الکی موهام میپوشونم مامانم پرش کرده این دخترت موهاش رنگه ب حجاب فامیل حرف در میارن   میدونی چرا نزاشت برم مدرسه     چون شب قبلش رژ قرمز زده بودم صبح ک پاشدم برم مدرسه  بابام گفت واسه کی رژ قرمز زدی  کلی کتکم زد  گفت تو بی حیایی حق نداری دیگه بری مدرسه  

فقط به من شک میکنه  چون  میگه کسی ک مانتو جلوباز میپوشه بی حیاس  ولی من میپوشم ...

خب پس جلوشون بایست وقتی نمی تونی اونی باشی که اونا میخوان نگرش افراد بزرگتر با شما فرق میکنه و هر پدری باشه فکر آبروشه چرا چون دخترش اتفاقی نیوفته براش ... امیدوارم درست بشه ولی با تفکر خانوادت بنظرم هیچوقت چون کتک خور شدی دیگه