2777
2789
عنوان

کات *شات

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل جایگزینی انجام بده راحت... توف بهش (اینم حرف اخر من خدانگدارت) خدایی من بودم فشش میدم. 

😔ن تیپ داره ن قیافه ن ادم خاصیه خودم اش دهن سوز نیستم اما ازش سرم اما انقد خودشو میگیره.... 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

سر چی بهم زدین  کدومتون باعث بهم خوردن رابطه شدین  الان چند سالته چند ماهه که تو زندگیت ...

بددل و شکاکه میگع سرکار نرو 

لباس کوتاه نپوش ناخنت بلند نکن ب همههه چی گیر میده 

ی مدته همش بحث داریم سر همین قضیه تا دیروز ک پشت تلفن بهم گفت برو گمشو 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

😔💔معدم مشکل داره اسیدش زدع بالا انقد ک حالم بده 

اللهی دورت بگردم 

دعای ناد علی کبیر رو نیت کن و ۷ روز روزی ۷ بار بخون برا من یبار معجزه کرده 

بیز سایتم میاره کاربرا از معجزش گزاشتن فقط باید بهش ایمان کامل و قلبی داشته باشی 

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
😔ن تیپ داره ن قیافه ن ادم خاصیه خودم اش دهن سوز نیستم اما ازش سرم اما انقد خودشو میگیره.... 

خدایی پیام داد بگو ممنون ک فهموندی اشتباه تو زندگیمی همین... 

سنی نداری ک بهتر تر تراش برات هست. میدونم سخته فراموش کردن اما بخدا با 2نفر الکی چت کن وقتت پر میشه راحتتر فراموش میکنی. 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
اللهی دورت بگردم  دعای ناد علی کبیر رو نیت کن و ۷ روز روزی ۷ بار بخون برا من یبار معجزه کرد ...

😔💔من حافظ 20 جز قرانم خدا ب دلم نگاهی کنه یا راحت شم از دستش یا بتوتم کوتاه بیام و زندگی خودمو کنم اخه خیلی دوسش دارم 

سلام

منطقی باش من هم رابطه بدی داشتم و تموم شد ناراحت بودم طوری از همه دوری میکردم انگاری بقیه مقصر این جدایی بودن و من هر روز تنها تر میشدم به خودم اومدم گفتم کسی از تو گذشته یعنی در گذشت بلند شو و خودت بساز میگفتم مردم میگفتم ی دختر قوی تر متولد شو . ی جا خوندم اگه قلب بدونه مغز به خاطرش چه فکر خیال تحمل کرده به احترام اش می ایسته.

به مغزت تبریک و به قلبت تسلیت میگم . 

آدما در دردا بزرگتر میشن 

قوی شدنت مبارک عزیزم 

خدایی پیام داد بگو ممنون ک فهموندی اشتباه تو زندگیمی همین...  سنی نداری ک بهتر تر تراش برات هس ...

😔اصلا مشکل اینه نمیتونم ب نبودش فکز کنم اما این دفعه تو بحث خیلی باهام بدجور صحبت کزد بی احترامی کرد بهم 

😔💔من حافظ 20 جز قرانم خدا ب دلم نگاهی کنه یا راحت شم از دستش یا بتوتم کوتاه بیام و زندگی خودمو کنم ...

برا منم دعا کن عزیزم❤

برا حل مشکلم و درست شدن زندگیم❤

برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرس
سلام منطقی باش من هم رابطه بدی داشتم و تموم شد ناراحت بودم طوری از همه دوری میکردم انگاری بقیه مقصر ...

اجی خشگلم من اولین شکستم نبود دیگ کشش ندارم من یبار ازدواج کرده بودم دیگ کل خوبی ها دنیارو تو چشم های این پسر میدیدم من ضریه خورده بودم بلند شدم باز زمین خوردم 

برا منم دعا کن عزیزم❤ برا حل مشکلم و درست شدن زندگیم❤

😔💔ان شاء الله مشکل همه حل شه چشم اگ لیاقتش رو داشته باشم 

😔اصلا مشکل اینه نمیتونم ب نبودش فکز کنم اما این دفعه تو بحث خیلی باهام بدجور صحبت کزد بی احترامی کر ...

تو بهش وابسته ای خب... قرار نیست راحت ازش بگذری ک... سخت میگذره اونم 1هفته 2هفته اول بعدش یادت میره

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
اجی خشگلم من اولین شکستم نبود دیگ کشش ندارم من یبار ازدواج کرده بودم دیگ کل خوبی ها دنیارو تو چشم ها ...

دوباره بلندشوقوی شو .ضعیف نباش به خاطریه آشغال خودتوناراحت نکن ...فداسرت که رفته گورباباش

تو بهش وابسته ای خب... قرار نیست راحت ازش بگذری ک... سخت میگذره اونم 1هفته 2هفته اول بعدش یادت میره

چون خانواده ها در جریان بودن تو 7 روز هفته حداقلش 5 بار همو میدیدیم😔28 دی برام تولد گرفت انقدددد بهش وابسته بوذم ک اگ ی روز نمی‌دیدمش افسرده میشدم

خدا نگاهی به دلم کنه این بارم بتونم از جام بلند شم دیگ غلط کنم عاشق شم دیگ ب هیچچچ پسری بها نمیدم