2777
2789
هرچی قلت میزنم کپه مرگمو بزارم نمیشه خاهر😂😂🥴

به نیت صبحونه فردا بخواب 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
چویی تنها از پاستا تغذیه میکند؟ نفاخ نیست؟ چویی انسان نیست؟ شوخی نکن ای خواهر😂

سلام نینیار عزیز میگم‌من میخام دو تا از تاپیکامو حذف کنم برام حذف میکنید من نمیدونستم نینیسایت اینجوره ک حذف نمیکنهه چ اشتباهی کردم عکس گذاشتم🤕🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکارتو نو رمزدومم راه حل بعدی 😂😂

من خودم اینجورم دستشویی نمیرم تا گشنم نشه زمانی که نه پول دارم نه چیزی داریم بلسه خوردن تا برم مرحله بعد برم خونه برادر یا خواهرم رسیدم اول میرم دست به آب بعدش کل یخچال رو به یقما میبرم 

سلام نینیار عزیز میگم‌من میخام دو تا از تاپیکامو حذف کنم برام حذف میکنید من نمیدونستم نینیسایت اینجو ...

اسمم فیکه 

برات گزارش بزنیم بترکه؟

مخلوق خالق سابق😒،اگه تو تاپیکی منو دیدی بگو برو سر خونه زندگیت نینی‌سایت نون و آب نمیشه:)
چویی تنها از پاستا تغذیه میکند؟ نفاخ نیست؟ چویی انسان نیست؟ شوخی نکن ای خواهر😂

خیر پاستا نفاخ نیست خب چ کنم دیگه انتظار داری کره ای بیاد قرمه سبزی میل کند

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
منم گشنمه مهمونام رفتن کلی غذا اضافه هست بیا داغ کن بخوریم دوتایی ولی ظرفها با تو

من بگم گوه خوردم قبوله 😂😂

بی شوخی با۲۰ سال سن سرجمع تا الان ۲۰تا لیوانم نشستم

بنده الان چای و شیرینی خوردم خخخ

من وسوسه شدم برم بخورم بزور جلو خودمو گرفتم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
همینجوری گلم ،ولی خیلی خوشمزس جات خالی حتما امتحان کن،من خیلی شکموام بیشتر خوراکیارو باهمدیگه امتحان ...

آری حتما امتحان میکنم بنظرم طعمش خاصه اما این وقت شب تو این سرما دوغ نخور خدای ناکرده معده است سردی میکند بهم میریزد

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤