2777
2789
عنوان

همکلاسیم

267 بازدید | 20 پست

شاگرد اول کلاسه

خوووشگل...قدبلند

یعنی خدا هرچی خوبی هست رو داده به این بشر😂

بعضی وقتا فکر میکنم اگه یه روز ازدواج کنه واقعا خوشبحال شوهرش میشه انقدر که این دختر کمالات و جمالات داره😂🕊

شما هم از این آدما دیدین؟

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره😂 واقعا خوش به حالشون  خدایا خواهشا منم مثل اونا کن

اخه میدونی ادم یه نفر رو توی ذهنش گنده میکنه

مثلا اینی که من گفتم توی چشم دوستم یه ادم خیلی معمولیه!ولی واسه من جذاب و تحسین برانگیزه واقعا

ایشالا که ما هم توو چشم یکی جذابیم😂😌

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
اخه میدونی ادم یه نفر رو توی ذهنش گنده میکنه مثلا اینی که من گفتم توی چشم دوستم یه ادم خیلی معمولیه ...

چه جالب گفتیا دقت نکرده بودم

دقیقا سلیقه ها متفاوته

انشاااالله😂

منم یه همکلاسی داشتم که خوشگل و قد بلند بود و خانواده‌ی خیلی پولداری هم داشت و اکثرشون هم دکتر بودن. خودش هم پزشکی قبول شد ولی از این آدم‌های یه بعدی نبود و به قول تو خیلی کمالات داشت. دقیقا منم همیشه فکر می کنم خوش به حال کسی که باهاش ازدواج کنه 😅 

جدی ندیدم کلا خوب باشه همشون شیشه خورده دارن

این دختر طی این دوسال همکلاسی بودنمون هیچ رفتار بدی ازش ندیدم که زده شم

فقط خدا خدا میکنم یه بار پیشم قاف بده که ازش زده شم

بعضی وقتا حسرت میخورم که یکی انقدر خوبه واقعا☹

منم یه همکلاسی داشتم که خوشگل و قد بلند بود و خانواده‌ی خیلی پولداری هم داشت و اکثرشون هم دکتر بودن. ...

اصلا ادم توی کار خدا میمونه☹😂یه سری افراد انقدرر معمولی...نمونه‌ش خود من

یه سری هم مثل اینا پر از خوبی😂😭ولی احتمالا یه سریش هم توهمه واسمون

هر فردی توی زندگیش یه سری خلا راجع به خودش داره و ازشون فراریه

چه جالب گفتیا دقت نکرده بودم دقیقا سلیقه ها متفاوته انشاااالله😂

اره من جلوی دوستام هی این دختر رو تعریف میکنم اوناام میگن تو همینی رو میبینی که ما میبینیم؟😂🤦🏻‍♀️

ولی خدایی اونا از حسادتشون میگن😒بچه به اون خوبی😂☹