2777
2789
عنوان

تروخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 120 پست

همجنسگرا بودن با روانشناس و اینا درست نمیشه مگه مریضیه؟؟ اتفاقا خیلی هم نرماله ولی خودتو کنترل کن سعی کن همینی که هستیو قبول داشته باشی. البته فک کنم فقط دوست صمیمی هستین نه چیز دیگع

پولدار 18 ساله ای که نمیدونه چی بخرهᰔ🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂تازه وارده

والله نمیدونم چی بگم😐✋🏻

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

یه حس تحسین هم میتونه باشه که باعث کشش میشه

اگه فک میکنی ازت بهتره و دوست داری شبیهش باشی و بهش فکر میکنی دلیل بر این نیست که بهش گرایش داری عزیزم

هرچی بیشتر تلقین کنی همون میشه

من خودم انقدر از شاگرد اول کلاسمون خوشم میاد که نگم واست

ولی میدونم که از روی تحسین و دوستیِ معمولیه

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
آره بابا⁦🏳️‍🌈⁩⁦🏳️‍🌈⁩😂😂😂

پشمهاااااااایم....استغفرالله...تسبیحم کوووو

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

عزیزم دوراز شوخی..این فقط حسادته وچیز دیگه ای نیست..ب خودتم چیز دیگه ای تلقین نکن...مدشده هی هرچی شد بگین فلانه فلانه....

منم دبیرستان بودم مدتی این مدلی یه نفرو تو مدرسه دوست داشتم زبادی. خیلی بده آدم اذیت میشه.هر موقع&nb ...

اتفاقا من راهنمایی بودم یکی از دبیرستان منو دوست داشت الان یادم افتاد چی به جی بوده....برام گل وکادو میداد😂😂😂عجب خنگی بودما بعد ها ازدواج کرد رف دیگه ندیدمش

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 
بچه ها من یه دوست ترنس دارم و هرروز کنار هم میشینیم🙂

من ی رفیق دارم یهو همجنس‌باز شد یهوها ولی خب اون علائم دیگم داشت ک از تو خونشون پوست سگ‌و اینا پیدا کردن گفتن طلسم شدی نمیدونم دیگ چطور شد خبری ازش ندارممممممم