2777
2789
عنوان

فولیکول کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا الهی از زبونت بشنوه ایشالله، من آخه همش فکر میکنم حتما روز 13 و 14 باید بزرگ شه و آزاد شه اصلا ا ...

ببین هر روز بخصوص با داروهای محرک ۲میلی سایز فولی بزرگ میشه و بعداینکه میرسه به ۲۰ دیگه هر لحظه احتمال داره آزاد شه برای همین میگن بعد از پاک شدن یا از روز ده سیکل یک شب درمیون رابطه داشته باشین

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین هر روز بخصوص با داروهای محرک ۲میلی سایز فولی بزرگ میشه و بعداینکه میرسه به ۲۰ دیگه هر لحظه احتم ...

اصلا انقدر تو مخم بود که چرا روز آخر پریود 8 میلی بود ولی روز 13 3ونیم، یکم استرسم کم شد خدا خیرت بده 

اصلا انقدر تو مخم بود که چرا روز آخر پریود 8 میلی بود ولی روز 13 3ونیم، یکم استرسم کم شد خدا خیرت بد ...

قربونت عزیزم،انقدر این راه دکترها رو رفتم دیگه کم بوده تخصصی رو بگیرم. توکلت بخدا باشه و صبر کن و استرس نداشته باش،من چون سنم داره می‌ره بالا نگرانم،شما هنوز خیلی وقت داری گلم، انشاءالله که به زودی زود میای تاپیک مادرشدنت رو میزنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما هم منتظری ؟

اره فقط یک پسر۱۸ساله دارم بعد پسرم جلوگیری نداشتم و دیگه نشد تا از همسرم جداشدم والان ۴_۵ساله مجدد ازدواج کردم و اقدام کردم نشد ودوساله خیلی جدی دنبال کردم و اما دیگه نمی‌دونم خاست خدا چیه،البته اول اقدام من مشکل داشتم و بعدش همسرم و درمان شدیم ولی یکساله هردوسالمه سالمیم ونمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40