2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  گفتش بچه رو ببر  منم دیدم پرو میشه  گفتم خودت ببر  که یکم سختی بکشه

گناه بچه چیه این وسط💔کاش اول به تفاهم میرسیدید بعد بچه دار میشدید😔

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اسی سر لباس نخریدن برای بچه ۶ماهشه باشوهرش دعوا کرده گفته بچه رو نمیخوام اونم ازخونه انداختش بیرون گ ...

فک کردم فقط شوهر خواهرم اینطوری اونم نمیخره ولی رفته تنهایی دبی خواهر بدبخت منم از دعوا میترسه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اسی سر لباس نخریدن برای بچه ۶ماهشه باشوهرش دعوا کرده گفته بچه رو نمیخوام اونم ازخونه انداختش بیرون گ ...

دیروز یکم  تو خونه  بچه رو با زیرپوش راه بردم و  ادابازی  ولی باهاش دعوا نکردم   امروز گذاشت رفت     یعنی شوهرای شماهم حساسه؟

اونایی که بچه ننه هستن آره

جدی ؟ این به خاطر بچه ننه بودنشه     ولی گناهی دیروز صبرش زیاد بود هیچی نمیگفت امروز یکدفعه فقط گفت برو 

دلم سوخت براش بهش حق دادم      

هم شیرخودم  هم شیرخشک

ما یه آشنایی داشتیم،زنه سه تا پشت سرهم بچه آورد..بچه هاشم آتیش پاره..یعنی تنهاشون میزاشتی خونه رو آتیش میزدن..زنه بچه ها رو انداخت سرمرده،رفت..یعنی میرفتن التماس میکردن به زنها وخانواده ش که برگرد،روزگارمون سیاه شده 😆حتی پرستارم نمیومد اون بچه هارو نگه داره..

جدی ؟ این به خاطر بچه ننه بودنشه     ولی گناهی دیروز صبرش زیاد بود هیچی نمیگفت امروز یکدفع ...

آره بچه ننه سریع رفته گذاشته دست ننه ش بچه رو برده‌.آبروتو برده میتونست دوستانه حلش کنه

ما یه آشنایی داشتیم،زنه سه تا پشت سرهم بچه آورد..بچه هاشم آتیش پاره..یعنی تنهاشون میزاشتی خونه رو آت ...

بچه من ارومه ۶ ماهشه   مادرشوهرم هم بیکار تو خونه      الان چیکا کنم     شوهر لوسم هم برنمیگرده