2777
2789
عنوان

مادر بدجنس😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم پارچه رو خودش بهم داد گفت برام بدوز.

پس خودش درخواست کرده بهش میگفتی که اینقدر هزینه کردم رو لباس و با توجه به بی پولی لطفا این مقدار بهم بده 

الان لباس و داده بردار برای خودت و نرو دیگه با توجه به تفاوتی که بین تو و برادرت میزاره اون خودش کم کم پی به اشتباهش میبره

الهی☹️😔😔😔

آره مامانم خودش حقوق بگیره از چند جا.باید میزاشتم خودش وسیله های لباسشو می‌خرید بهم میداد ک اینطور نمی‌کرد.یا بش میگم دلم اون لباسو میخواد یا هرچی.میره میخرتش براخودش بعدمیاد بهم نشون میده میگه اون ک گفتی قشنگه دوسش داری خریدم واس خودم نگاش کن چطوره خوبه.

پس خودش درخواست کرده بهش میگفتی که اینقدر هزینه کردم رو لباس و با توجه به بی پولی لطفا این مقدار بهم ...

همینارو بش گفتم خیلی فحشم کرد.دیگه هم نمی‌رم خونه اش.آخرین بار همبر سوخته آورد جلوم.ولی واس شامشون کباب داشتن بعد هی میگفت کی میری خونتون.من نخورده نیستم ولی احترام واسم خیلی مهمه.

😳😳😳😳😳 این چه مادریه آخه

نمی‌دونم والا.شوهرمم می‌دونه ک اینجوره.بخدا تو این اوضاع برایش روزمادر چی بردم.حسابشو بکش.عین مادرشهر.مادرشم اینو نمی‌خواد بین بچه هایش فرق میزاره.. رفته بود خونه مامانش غزا مونده کزاشته بود جلوش .من شاموناهار ازخونه خودم مییپختم میبردم واسش.نگاه کن چقددلم صافه.من راهم دوره ازش پیشش نیستم.ولی اینجوریه باهام.هرکاری میکنم اینجوریه.نگاکردناش رو باید ببینی چپ چپ نگام می‌کنه.ولی ب داداشم با مهربونیت.همیشه منو ب گریه مینداخت همیشه می‌گفت دلم واست نیو نمیسوزه بدرک ک گریه می‌کنی 😔