2789
عنوان

موی فر و... 😤

370 بازدید | 21 پست

موی فر رو چجوری زیر مقنعه مرتب کنیم؟!با شال و اینا خیلی بهتر میشه ولی با مقنعه پف میکنه خیلی حتی جلوش که یه کمی بیرونه زیاد پف میکنه😐نمیخوام صافش کنم میخوام فر باشه ولی نمیدونم چجوری درست کنم جلوش رو زیر مقنعه؟!

💗💗💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرزوی من رو سر شماست😍🥺

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
بهم نمیاد به نظرم🥲

فرق داری؟

من فرقم کجه،توی خونه کلا بازه برای مدرسه از پشت اول می‌بندم بعد میبافم حجمش می‌خوابه ،درکل هرطوری جلو رو درست کردی موهای دستتو بباف،البته اگر موهات بلنده اگر کوتاهه پشتت ببند بعد بقیه رو با گیره ی سیاه فیکس کن 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نه متوجه نشدم چجوری  اون مدلی که من میذاشتم تا یکم روی ابروم میومد

ببین همین کجی که میگی تا ابرو خب؟من اینقدر نمیارمش پایین بالا تر یعنی اصلا رو پیشونی نمیارمش رو خود موهام کجش میکنم

💗💗💗
فرق داری؟ من فرقم کجه،توی خونه کلا بازه برای مدرسه از پشت اول می‌بندم بعد میبافم حجمش می‌خوابه ،درک ...

اره اره پشتشو بلدم درست کنم این جلوش نمیدونم چه مدلی  بهم میاد🥲اون مدلی که میاد بهم خیلی زیر مقنعه پف میکنع

💗💗💗