2777
2789
قرصه خودم دارم استفاده میکنم بسته ای ۸۰ تومن گرفتم از داروخونه ،بعد از هروعده ۲حبه قرص استفاده میکنم ...

واقعا،عوارض نداره طی چه وقت چقدراضاف کردی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا،عوارض نداره طی چه وقت چقدراضاف کردی؟

بله تاحالا هیچ عوارضی نداشته الان تقریبا یک ماه و چند هفته هست حدود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۰کیلو،البته خودم خوراکم خوبه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

من دارم پودر جیسنیگ میخورم  

عزیزم من یه دوره مصرف کردم هشت کیلو اضاف کردم به محض اینکه مصرفشو قطع کردم مثل بادکنک دوباره کمکم همش برگشت 😄😄 فقط ترک های پوستی که برام افتاده ازش موند 😑😑😑

بله تاحالا هیچ عوارضی نداشته الان تقریبا یک ماه و چند هفته هست حدود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌۱۰کیلو،البته خودم خور ...

چقدرخوب کاشکی منم میتونسم انقدراضاف کنم

عوارض نداره طی چندمدت انقدراضاف کردی

جینسینگ ی گیاه هس عزیزم ضرر نداره. من قرص خوردم قبلا ولی بدنم داغون شد    حدودا دوماه.  بستگی ب خودت داره یکی زودتر وزنش میاد بالا یکی دیرتر.   من مشکلم کم اشتهاییم بود 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
عزیزم من یه دوره مصرف کردم هشت کیلو اضاف کردم به محض اینکه مصرفشو قطع کردم مثل بادکنک دوباره کمکم هم ...

مصرفش نباید قط کنی یهویی.  قوطی اول روزی دوبار.  قوطی دوم روزی یکبار. اگ خاستی ادامه بدی ی روز درمیون بعد ک ب وزن ایده ال رسیدی کم کم کنی تا دیگ مصرف نکنی   اطرافیان من استفاده کردن    

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
بازگشت نداره؟ عکس کارتونش برام میفرستی

الان پیشم نیس تو تاپیکای قبلم هس.  اگ طبق دستوری ک گفتم مصرف کنی نه  برگشت نداره. غذاخوردنتم باید درست کنی یعنی  وقتی اشتهل اومدی غذاهای پرکالری خوب بخوری. میوه زیاد. و  ..