2777
2789
عنوان

خواب عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه عزیزم خواب زن مگه برعکس نمیشه؟ ۶نیم صبح تو یه تاپیکی گفتم خوابمو یه خانمی گفت یا بارداری ی ...

اشتباه گفته عزیزم ان شاء الله چیز خاصی من دوبار یه همچین خوابی دیدم و تعبیر شد شما صدقه فقط یادت نره

این دیگه خواب نیست کابوس گلم بعد دیدن خوابت بیماری نگرفتی مثلا سرماخوردگی 

نه 

اخه کابوس آدم ببینه تو خواب هم میترسه ولی من خیلی راضی بودم از کارم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
عزیزم منم چند شبه خوابای عجیب میبینم  مثلا مار میدیدم به اطرافیان میگفتم مار اینجاست میگفتن نی ...

مار دشمن و رابطه با محارم در خواب تعبیرش به جن قرین مربوط من شنیدم از نفر معتبر سوره بقره رو گوش کن داخل اتاقت 

مار دشمن و رابطه با محارم در خواب تعبیرش به جن قرین مربوط من شنیدم از نفر معتبر سوره بقره رو گوش کن ...

سلام عزیزم ممنون 

دیشب باز خواب دیدم با خانواده رفتیم ی جایی کلی حوض بود که انگار پر از لجن بود میگفتن ابوذر اینجا مرده این زالو های داخل حوض کشتنش 

بعد من نشستم رو لبه حوض و زالو میومد رو دستم ولی رو بقیه اصلا نمی‌رفت فقط منو اذیت میکردن 

بعد انگار جشن عید بود ی مهمونی بزرگ بود خیلیا دعوت بودن آدمای پولداری اومده بودن من هی میخاستم لباسمو عوض کنم انگار که مشکل داشت 

_خییییلی این مدت خواب عجیب غریب میبینم دیگه واقعا برام ی چالش شده دارم نگران میشم 

آرع امکانش هست 

سلام 

دیشب باز خواب دیدم با خانواده رفتیم ی جایی کلی حوض بود که انگار پر از لجن بود میگفتن ابوذر اینجا مرده این زالو های داخل حوض کشتنش 

بعد من نشستم رو لبه حوض و زالو میومد رو دستم ولی رو بقیه اصلا نمی‌رفت فقط منو اذیت میکردن 

بعد انگار جشن عید بود ی مهمونی بزرگ بود خیلیا دعوت بودن آدمای پولداری اومده بودن من هی میخاستم لباسمو عوض کنم انگار که مشکل داشت 

_خییییلی این مدت خواب عجیب غریب میبینم دیگه واقعا برام ی چالش شده دارم نگران میشم

یعنی باید یکی سوره رو بخونه من گوش کنم  نمیشه خودم بخونم؟

نه منظورم این بود گوش بدین راحتر با گوشی ولی اگه خودتون بخونید بهترم هست تاثیرش ان شاء الله که به خیر میگزره مسائل زندگیتونو پیش هیچ کس بازگو نکنید با ذکر و یاد خدا مطمان باشید بهتر میشید خواباتونو هم دیگه تعریف نکنید که خدایی نکرده تعبیر نشن