2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 39 پست
پنج شنبه واسم نوشته برای ازمایش خواستم قبل از بی بی بزارم ببینم چی میشه

به نظرم بذار پنج شنبه اینجور چند بار بخودت استرس میدی بی خودی.ان شاا... که بارداری خیلیا علایمی ندارن و باردارن فولیکولاتم خوب بوده

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
به نظرم بذار پنج شنبه اینجور چند بار بخودت استرس میدی بی خودی.ان شاا... که بارداری خیلیا علایمی ندار ...

خدا از دهنت بشنوه انشاالله فندوقتو صحیحو سالم بغل بگیری

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه انشاالله فندوقتو صحیحو سالم بغل بگیری

ممنون عزیزم ان شاالله شمام بزودی جواب مثبت میگیری😍

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اره عزیزم توکلت بخدا باش..منم هیچ علائمی نداشتم

انشاالله تو دلیت صحیحو سالم بغل بگیری منم دعا کنید مهربونا❤️

وایسا ۱۴ روزت پر بشه بعد بزن که مطمئن بشی جواب درسته  در مورد علائم هم اصلا توجه نکن منم دقیقا ...

نتونستم خودمو بگیرم بی بی زدم ی هاله کمرنگ داره با چشم دیده میشه😐

بله عزیزم.

من ۴۰ تا آمپول هومگنان زدم برای آی وی اف ولی وقتی رفتم برای نوبت پانکچر تو سونوگرافی دیدیم در کمال ناباوری کیسه هست و معلوم شد ۵ هفته هستم.

الانم که ۱۸ هفته دیروز سونو گفت دختر هست. ولی هر روز دارم آمپول ضد لخته میزنم دیگه.