2777
2789
عنوان

شکم تخت

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 63 پست
یه کوچولو  نه زیادم تند تند بزن نه اهسته حد معمولی بزن ۶۰۰ تارو

باشه مرسی ازت عزیزم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم جانم🥰😘😘

عزیزی❤

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

۶۰۰تا طناب  ۲۰دیقه ورزش

یبار ۶۰۰تا میزدی یا نه میشه بیشتر توضیح بدی لطفا ...بعد غذاتم کم کردی یا نه 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
یبار ۶۰۰تا میزدی یا نه میشه بیشتر توضیح بدی لطفا ...بعد غذاتم کم کردی یا نه 

منظورتونو از یبار نفهمیدم 

ولی درکل روزی ۶۰۰ تا میزدم هر پنجاه تا یه دیقه نفس میگرفتم 

غذامو یخورده کمتر کردم ولی همه چیز میخوردم از غذاهای سرخ کردنی بگیر تا شیرینی ولی زیاده روی نمیکردم 

درحد یه ربع بیست دیقه ام رقص و پروانه میزدم 

مامان آقا ارتام وسوگندخانوم
منظورتونو از یبار نفهمیدم  ولی درکل روزی ۶۰۰ تا میزدم هر پنجاه تا یه دیقه نفس میگرفتم  غ ...

ممنونم گلم مرسی موفق باشی 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
من از طناب و ورزش هوازی خیلی تاثیر دیدم عکس قبل و بعد خودمو میبینم برگام میریزه تویه ماه کلی سایز کم ...

واقعا ؟ من توپرم و حس میکنم یخورده پهنم بخوام باریک شم باید چیکار کنم

منم دلم میخاد شکمم لاغربشه.ولی نمتونم رژیم و ورزش کنم میترسم صورتمم لاغربشه.لامصب همه جا اوکیه ها فق ...

وای حالا من یه چی بخورم قبل از بدنم صورتم چاق میشه متنفرممم دلم صورت استخونی میخواد 

چون‌من گونه در نمیارم لپ درمیارم 

از اونورم حس میکنم صورتم چاق میشه چشمام کوچیک بنظر میرسه