2777
2789
عنوان

شفای بیمار

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حال پدر محترمتون چطوره؟ بهتر شدن انشاءالله؟ مادر منم کانسر ریه داره و چند روز پیش اولین دوز شیمی درمانی رو انجام داده ولی جواب تست ژنتیکش هنوز نیومده. چقدر میشه امیدوار بود؟ من خیلی نگرانشم. برا مادر من متاستاز داده به غدد لنفاوی ریه و توراکس و یکی از غده های فوق کلیه اش. ولی استخوان و مغز درگیر نیست. یعنی میشه یکم بهتر بشه یکم بیشتر پیشم بمونه؟ 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم حال پدر محترمتون چطوره؟ بهتر شدن انشاءالله؟ مادر منم کانسر ریه داره و چند روز پیش اولین دوز شی ...

خداروشکر حال پدرم خوبه هفت جلسه شیمی شده و ادامه داره فعلا درمانش

اگر جواب ژنتیکشون مثبت باشه یه قرص خاصی هس ک اونو مصرف میکنن تا زمانیکه بدنش به اون قرص جواب بده و بیماری پیشرفت نکنه اما به شدت گرونه 

اصلا ناامید نباشید روحیه اولین حرفو تو این بیماری میزنه هرچی روحیه و امید بیشتر باشه بیماری ضعیفتره

خداروشکر حال پدرم خوبه هفت جلسه شیمی شده و ادامه داره فعلا درمانش اگر جواب ژنتیکشون مثبت باشه یه قر ...

الهی شکر که پدرتون بهتر شدن خدا سایه شون رو از سرتون کم نکنه. انشاءالله تمام بیماران شفای عاجل بگیرند عزیزان ما هم همینطور. ممنونم که جواب دادید عزیزم. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

میشه بگید قیمت این دارو حدودی چقدر هست؟ 

سال ۹۹ پنجاه تا شصت میلیون بود چون یا از دلال باید میخریدم یا شرکت دارویی خصوصیا الان فک کنم بالای صدتومن شده

گرونیش ی طرف اطمینان از تقلبی نبودنش ی طرف 

دیگه نشد تهیه کنیم بردیم شیمی درمانی 

وگرنه قرصه خیلی خوب بود عوارض آنچنانی نداشت ظاهرشم بیمارگونه نبود خیلی درست شده بود 

سال ۹۹ پنجاه تا شصت میلیون بود چون یا از دلال باید میخریدم یا شرکت دارویی خصوصیا الان فک کنم بالای ص ...

خدایا 😭 ما هم وضع مالیمون در حد این هزینه ها نیست. خدا خودش به همه بیماران و خانواده هاشون کمک کنه. 

شرمنده دوست عزیز، من خیلی سوال میپرسم بخدا گرفتارم چاره ای ندارم. 

میشه لطفا بگید این مبلغ حدودا صد میلیون برای چقدر دارو میشه یعنی چه مدت مصرف میکنن؟ چند وقت یه بار باید این هزینه رو داد؟ 

مثلا اگه قرص باشه مصرف چند وقتش میشه با این مبلغ خرید؟ 

حدس میزنم مادر منم دچار جهش ژنتیکی شده و گرفتار این درد شده چون نه خودش نه بابام هیچکدوم سیگاری نبودن. 

تورو خدا حلال کن وقتتو میگیرم

شرمنده دوست عزیز، من خیلی سوال میپرسم بخدا گرفتارم چاره ای ندارم.  میشه لطفا بگید این مبلغ حدو ...

نه عزیزم این چه حرفیه خودمونم این روزای سختو گذروندیم حالتو میفهمم

ان شاالله مادر عزیزتون به زودی زود سلامتی کاملشونو بدست بیارن

مصرف یه ماهه عزیزم روزی چهارتا میخورد پدرمن ما هشت ماه تونستیم تهیه کنیم بعد خورد ب گرونیا دیگه هیچ جوره نشد چون تایم مشخصی هم نداره مصرف قرصه ،تازمانی ک بدن جواب بده باید استفاده کرد ولی خب شیمی درمانی کنسرریه خیلی سنگین نیس خداروشکر ک از پا بندازه 

حتی اگه قرصم نتونین تهیه کنین شیمی درمانیش خیلی اذیت کننده نیست

نه عزیزم این چه حرفیه خودمونم این روزای سختو گذروندیم حالتو میفهمم ان شاالله مادر عزیزتون به زودی ز ...

توکل به خدا 😔

خدا به مریض شما هم شفا عنایت کنه و به شما هم سلامتی و حال خوب. 

خیلی لطف کردین جواب دادید. یه دنیا ممنونم 🌹

توکل به خدا 😔 خدا به مریض شما هم شفا عنایت کنه و به شما هم سلامتی و حال خوب.  خیلی لطف کردین ...

همچنین عزیزم🤲🌺

خواهش میکنم سوالی داشتین تاجایی ک بتونم در خدمتم