2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 258 پست
خو با عقد نکردن بلایی سر مژگان نمیاد ؟معلوم نیس چ مرگشه عقدش نمیکنه

نمیخاد تو شناسنامه ش اسمش بمونه وقتی قراره بمیره در واقع ی جور لات بازی و جان فشانی

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ای بابا پس چرا برگشتن صدرا تو ماشین بود پس ساحل رو کجا گذاشت 😐😐😐😐

صدرا نیست به نظرم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونایی که میگن کار صدرا بوده واقعا فیلم رو دیدن  مگه صدرا پیش صمد نیود؟ چه جوری رفت تو قبل این ...

بعدم شب حادثه دوربین‌ها ضبط کردن صدرا از لجش نمی‌دونم تند رفته یا چی کلی جریمه شده بود 

هرکیه مشکل شخصی و قدیمی وحشتناکی با خود خود نعیم داره همچین نقشه ای چیده و اینجوری پول خرج میکنه

حدسه عزیزان رگ گردنتون باد نکنه چرا ناراحت میشن یه سری😂😂😂😂

چون رو رضا پروانه کراشن 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من میگ م کار بهزاده قسمت جدید نشون داد ک ی پاش میلنگید قاتل ....بهزاد هم ی پاش میلنگید

اره بهزاد خیلی مشکوک زنشو طلاق داد ولی از طرفیم چون فیلمو یه طوری چیدن که ادم به همه چی شک کنه کاره رضا ام میتونه باشه

این تاپیک بمونه اسی بعد اخر فیلم دوباره تگ کن بیایم ببینیم نظر کی درسته بوده 😂

احساس میکنم صدراس..یادتونه یه قسمتش وسط خیابون یارو به رضا و نعیم میگقت میبینمتون و همون موقع صدرا هم اونجا بود،البته شایدم نباشه ولی بنظرم اگه ربطی نداشت نمیومدن خیانت صدرا رو بیارن تو فیلم

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
فقط شما میدونی 😂

با کارگردان نسبت داره 😂