2777
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 8740 بازدید | 258 پست
چون نعیم در قدیم عشق رضا رو که اسمش پروانه بوده کشته برای همین هم به رضا رضا پروانه میگن و در کنارشه ...

سرطان داره.بخاطر اونه ۳ماهه اس...نمیخواد بعد مرگش خانمه به اسم بیوه بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه درصد هم من فکر نمیکردم ساحل زنده باشه چون  dnaگرفتن از جسد پس از اداره پلیس هم یکی همدستشونه ...

ببین آخر سر مشخص میشه نفر اصلی یه نفر رو توی پزشکی قانونی داشته که جواب تست رو مثبت بده

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

ن رضاس ن صدرا ن ناپدری 

رضا نیست چون طرف پولداره (بعدم شب. حادثه اومده دختره رو کشیده برده )

صدرا نیست چون دیدین ک داشت خودشو آتیش میزد 

ناپدری هم نیست چون بعد مرگ ساحل دیدین ک خیلی بهم ریخت و گریه میکرد (درحالیکه جانی پشت پرده می‌دونه ساحل زنده اس)

هرکیه میخواست مشکاتم بکشه وسط ماجرا 

اعا  راست میگی مامانشم تو گوشی نریمان دید  پس دوست دختر صدرا

کلا سخته حدس زدن😂،امیدوارم آخر فیلم‌گند نزنن بهش اینقدر هیجانی‌رفته جلو 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ولی مگه دی ان ای ندادن برای تشخیص جسد ساحل که سوخته بود ? اینجاش باگ داشت

اخر سریال قطعا یه توجیهی برای این سوتی پلیس دارن

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗
ممکن یه جاهایی که نشونش ندادن از در پشتی رفته باشه داخل سریع کارش و کرده باشه چون اگر دقت کرده باشی ...

ای بابا پس چرا برگشتن صدرا تو ماشین بود پس ساحل رو کجا گذاشت 😐😐😐😐

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ولی مگه دی ان ای ندادن برای تشخیص جسد ساحل که سوخته بود ? اینجاش باگ داشت

دقیقا منم همین گفتم بعد حدس،زدم یه نفراز پلیس ها هم همدستشونه مثلا مشکات ممکنه نعیم تو کشته شدن دخترش دست داشته باشه یهو معلوم بشه تو این فیلم همه چی ممکنه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
افرین دقیقا آفرین به هوشت یه صحنه هایی صدرا اصلا نبود حتی سایش

من حدسم اینه تا چند قسمت قبل گفتم کار رضاست ولی این قسمت اصلا وقتی صمد داشت تو ناشین تعریف میکرد قیافه صدرا پر از استرس شده بود