2777
2789
عنوان

دوسین

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 21 پست
عزیزم من از عطاری گرفتم و البته دکتر خیراندیش که پدر علم طب سنتی هستش میگه باید هفت دونه سیاهدونه با ...

آهان ...ممنون عزیزم ...من واسه بارداری میخواستم استفاده کنم ...شما نتیجه گرفتید

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
حسن باران این است که زمینی ست، ولی آسمانی شده است و به امداد زمین می آید… اریا 

عااالی❤️👌

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان ...ممنون عزیزم ...من واسه بارداری میخواستم استفاده کنم ...شما نتیجه گرفتید

تازه شروع کردم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
تازه شروع کردم 

انشاالله نتیجه بخش باشه گلم❤️❤️خدا بهت یه نی نی ناز بده 

انشاالله نتیجه بخش باشه گلم❤️❤️خدا بهت یه نی نی ناز بده 

ممنون عزیزم همچنین

شمار در کنار دوسین کار دیگه ای هم انجام میدی؟

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
ممنون عزیزم همچنین شمار در کنار دوسین کار دیگه ای هم انجام میدی؟

من دوسین یه مدت خوردم خیلی جوش زدم ...پوست ریخت بیرون ...الان ورزش و رژیمم باید وزن کم کنم ...ده کیلو کم کردم ولی بازم باید کم کنم ...دارو هم میخورم ...ماه بعد میرم آمپول آزادسازی میزنم