2777
2789
عنوان

سلام یه چی جالب

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست
کلا داداش ها ی کرم خاصی دارن اخ عطر و اسپری و اتکلن توخالی میکنن پس میدن خوراکی هاتو حتی درصورتی ک خ ...

این قسمت آخری حرفتون خیلی قبول دارم موقع کار داریم حتی تلفنی هم باشه از طریقه احوالپرسی هم فوری میگن زود بگو چیکار حالا این آبجی گلت داری.فقط زود بگو😂😂😂😂

این قسمت آخری حرفتون خیلی قبول دارم موقع کار داریم حتی تلفنی هم باشه از طریقه احوالپرسی هم فوری میگن ...

والا بخدا تازه حسودی هم میکنن ک ا ب شوهرت فلان کارو کردی میوه پوست کندی واس ماهم بگیر ا موهاشو خوشگل کردی واس ماهم بکن 😂دلم پره از دستشون ۲ تا داداش دارم حیف ک همه کاری از دستم برمیاد هرچی میشه اولین نفر بمن زنگ میزنن پول درس ثبت نام فلان درس دانشگاه امتحانات مجازی ارایشگری هیی خدا بدادم برس 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مامان بزرگم سه طبقست و قدیمیه تو هر طبقه یه اتاقی دارن خانواده خودشون نشسته

فکر کن شبا برای خوابیدن طبقه دوم جمع میشیم

از طبقه سوم قشنگ صدای دویدن محکم و سریع یه نفر میاد

دیوارای خونشونم یجوریه وقتی بدویی میلرزه

انقدر اتفاق افتاده برام عادی شده😐😂 

یا از دیوارای خونه صدای کشیدن شدن وسایل میاد انگار که همسایه نصف شبی هوس کرده کمدشو جا به جا کنه

ولی خداروشکر کاری با کسی ندارن تو هم اهمیت نده 

اگه یه درصد جنی چیزی بوده تا وقتی بهت آسیب نزده بهش فکر نکن

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
خونه مامان بزرگم سه طبقست و قدیمیه تو هر طبقه یه اتاقی دارن خانواده خودشون نشسته فکر کن شبا برای خو ...

یا امام رضا

چه وحشتناک خوابگاهی که تو اردبیل بودم برای دانشگاه هم اینطور بود وحشتناک اونجا یهو گربه میومد جلوت بعد غیب میشد من حمام بودم ساعت ۹شب کلا در حمام بسته شد بود روم با اینکه از اونور نمیشد ببنده کسی یا شب صدای ناله میومد جیغای بد صدای توپ به دیوار مثل توپ پینگ پونگ خیلی روانم بهم ریخت 

این قضیه واسه +17سالگیمه 

یا امام رضا چه وحشتناک خوابگاهی که تو اردبیل بودم برای دانشگاه هم اینطور بود وحشتناک اونجا یهو گربه ...

گفتنش وحشتناکه ولی برای ما انقدر اتفاق افتاده بود اگه یه شب خونه سکوت مطلق بود نمیتونستم راحت بخوابم

وای چه ترسناک  من بودم نمیموندم

یه بار صبح زود رفتم دستشویی تو حیاط خونه مامان بزرگم

در دستشویی زیر یه پله‌ست که میرسه به انباری

از در دستشویی اومدم بیرون دیدم یه گربه رو پله تو نیم متریمه زل زده بهم

خداشاهده من هر چی پر داشتم اونجا ریخت از ترس

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿