رفتم سونو گفت بقایا داری دو بار میزو مصرف کردم ولی بازم نیوفتادم دو باره میخوام برم دکتر ببینم چی می ...
اخه منم تازه زایمان کردم وبچم ازدست دادم💔اولش تو سونوگفتن بقایا مونده بعد مرخص کردن گفتن بعد چندروز دوباره بیا بعد دکترگفت بقایا نیس لخته خونه که احتمالا با خونریزی بیاد دفع شه تا ۲۵ روز بعد زایمان خونریزی داشتم الانم ۴۶ روز میگذره از زایمانم دو روزه پری شدم خیلی خیلی شدیده میترسم میگم نکنه بقایا مونده که انقدر شدید شدم ... نمیدونم علائمی داره موندن بقایا؟
خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است..... دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤 جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
اسی انتظارعکس نداشتم اومدم دلداریت بدم الان باید یکی خودمو دلداری بده😬
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ