2777
2789
من فروردین سقط کردم هفت هفته بودم ،اشکم دراومد یاد خودم افتادم

من خرداد🥺

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷😭

عزیزم میفهممت درکت میکنم منم دوماه پیش زایمان کردم بچم ازدست دادم ۶ ماهش بودحال دلم خیلی خرابه انشاالله بزودی زود باردار میشی وبسلامتی میگیری بغلت🙏🙏🙏

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

الهی اسییی جیگرم سوخت

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮

عزیز دلم بسپار ب خدا خودش جای حق نشسته خدا میدونه ما نمیدونیم.حتما ازمایش پاتیولوژی بده همسرت ازمایش اسپرم بده اگر تهران هستی برو کلینیک ناباروری ابن سینا متخصص سقط هستن کمکت میکنن بهترین بارداری رو تجربه کنی.اتفاقا کسایی ک سقط میکنن زود باردار میشن ینی دو تا پریودی رد کنی مامان میشی الهی خدا بچه های سالم و صالح بهت بده .بهت قول میدم زود مامان میشی من ب هرکسی ک سقط داشته گفتم ناراحت نباش چندماه دیگ حامله میشی طرف حامله شده سالم و سلامت هم زاییده.تو هم یکی از اونایی♥️

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
حتما مجبور بودم وگرنه کدوم مادری دلش نیاد برا بچش اتفاقی بیفته من نمیدونستم بخاطر رابطه اینجوری میشه ...

درکت میکنم منم شرایط تو رو داشتم هعی خدا لعنت کنه شوهرمو ولی فعلا بچم هست