خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است..... دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤 جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ زنــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
عزیز دلم بسپار ب خدا خودش جای حق نشسته خدا میدونه ما نمیدونیم.حتما ازمایش پاتیولوژی بده همسرت ازمایش اسپرم بده اگر تهران هستی برو کلینیک ناباروری ابن سینا متخصص سقط هستن کمکت میکنن بهترین بارداری رو تجربه کنی.اتفاقا کسایی ک سقط میکنن زود باردار میشن ینی دو تا پریودی رد کنی مامان میشی الهی خدا بچه های سالم و صالح بهت بده .بهت قول میدم زود مامان میشی من ب هرکسی ک سقط داشته گفتم ناراحت نباش چندماه دیگ حامله میشی طرف حامله شده سالم و سلامت هم زاییده.تو هم یکی از اونایی♥️