2777
2789

به این فکر کن خواست خدا بوده.حتما مشکلی بوده ک سقط شد دورازجون اگه با مشکل دتیا میومد دنیا روسرت خواب میشد .اینجوری خودتو اروم کن حتما حکمتی توش هست خدا برامون بد نمیخواد ان شالله دوباره باردار میشی

خدای مهربون شکرت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خود جنین نیس ۷هفته مگه جفت دار

عزیزم جفت 7هفته خیلی کوچیکه اگه این جفت باشه باید برای هفته های ۳۰به بالا باشه الان عکس بچه رو علامت میزنم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

حالا لازم ب عکس نبود  چند روز دیگه ی سونو برو ک بقایا نمونده باشه مثل من بیچاره بشی

عزیزم شما بقایا داشتی چه علائم و مشکلی داشتی؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
نمیدونم قبلا هم خون ریزی داشتم شیاف میزاشتم

یکی از فامیلامون عکسش رو وقتی نشونم درست این شکلی بود حتی رنگش هم این شکلی بود 🥺 گفت هماتوم داشتم و اینکه نباید تو دوران بارداری ام رابطه می داشتم و ضربه کمی بهم وارد شد باعث شد سقط شه حتما برو دکتر