2777
2789
چند هفته سقط کردی بعدش رفتی سونو بقایا مداشتی

هفت هفته سقط کردم،بله دوهفته بعد رفتم سونو بقایا پاک بود،البته دکتری ک قرص و بمن داد چند مدل داروگیاهی گفت خریدم خوردم هیچی نموند،پاک پاک بود رحمم،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت هفته سقط کردم،بله دوهفته بعد رفتم سونو بقایا پاک بود،البته دکتری ک قرص و بمن داد چند مدل داروگیا ...

چیا خوردی منم بخورم ممنون میشم بگی واینکه تاچندروز بعدازسقط خونریزی داشتی

شبی که سقط کردمو هیچ وقت یادم نمیره، مردم و زنده شدم فردا صبحش انگار روح توی بدنم نبود،انگار وزن ندارم، درد جسمی یه طرف درد روحی داشت تمام وجودمو می‌خورد برای من در 8 هفتگی رشدش متوقف شده بود چقدر با شوهرم اون شب گریه کردیم... ولی به خودم گفتم اگر قوی نباشم افسرده میشم و افسردگی باعث میشه بارداریم به تعویق بیفته، شروع کردم به تقویت خودم و ورزش کردن بعد دوماه باردار شدم، بهترین دوران زندگیم دوران بارداریم بود... شما هم باید قوی باشی 

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
شبی که سقط کردمو هیچ وقت یادم نمیره، مردم و زنده شدم فردا صبحش انگار روح توی بدنم نبود،انگار وزن ندا ...

ممنون بابت قوت قلبت خدابچتو برات حفظ کنه عزیزم برامنم دعا کن❤️🥺

چیا خوردی منم بخورم ممنون میشم بگی واینکه تاچندروز بعدازسقط خونریزی داشتی

والا یادم نمیاداصلا،چون من فردای سقطم بچم مریض شد دوهفته بیمارستان بستری بود من جفتمم تو بیمارستان افتاد خونریزیمم زیاد بود اصلا ب خودم فکر نمیکردم دوبار از هوش رفتم تو بیمارستان☹️

ممنون بابت قوت قلبت خدابچتو برات حفظ کنه عزیزم برامنم دعا کن❤️🥺

زنده باشی گلم، ان شاء الله به زودی خبر بارداریت رو میدی و به سلامت بغلش میکنی، الهی آمین 😘♥️

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
رفتم سونو گفت بقایا داری دو بار میزو مصرف کردم ولی بازم نیوفتادم دو باره میخوام برم دکتر ببینم چی می ...

بقایا داری درد زیر شکم‌یا لکه بینی نداری؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
لکه بینی ک والا قطع نمیشه تو یکماه دو بار قرص خوردم درد زیر شکم اصلا

آخا یعنی کلا لکه بینی داری؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین