2777
2789
عنوان

شاید بگید احق.

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 24 پست
چقدر بد نوشتی انگار تو زندگیتیم همه چی میدونیم خب کامل مینوشتی

من بچه بودم حذوذا 94 اومدیم یه محلی جدید من تو یه نگاه اول از یه پسر که همسایه مون بود و من ازش حدودا 2  سال بزرگ بودم خوشم اومد اونم از من خلاصه بعد یک دو سال این به من گفت دوست دارم  منم باهاش دوستشدم چون دوستش داشتم بعد چند سال دوستی درسه ثل هر زندگی بالا پایین زیادی داشتیم ولی همیشه باهم بودیم تا خانواده اون فهمید باعث جدایی مون شد گفتن بچه اید و... قیق دلیلشون نفمیدم چون مهم نبود اگه جدا نمیشدیم واقعا ممکن بود خون به پا شه مجبور شدیم ولی من نمی تونم فراموشش کنم اونم همچنین درسته الان من تو رابطه با کس دیگه هستم ولی دلم پیششه اونم دلش پیشمه مطمینم ولی دیگه باهم نمیشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هنوز مسیر زندگی رو کامل نرفتم ولی تا الان میتونم بگم اگه واقعا عاشق یکی بشی تا ابد هیشکی اون نمیشه&n ...

درسته سنی خاصی ندارم ولی تا الا هیشکی مثل اون دوست نداشتم 

درسته به قول معروف دلم اقیانوسه اکثرا با خیلیا حرف زدم همه رقم دوست بودم یا دیدم ولی گرایشم به طرف اینه اینم گرایش به طرف منه ولی نمی دونم چرا نه ن نه اون دلم مون نمی خواد بازم شروع شه نا خوداگاه 

الان درسته دلتنگشم ولی میدونم الان فعلا نمیشه باهم باشیم بدون دلیل

زمان بده ببین تهش چی میشه

اره کاریش ندارم 

هر اتفاقی بیفته امیدوارم هردو خوشبخت شیم یا باهم یا جدا 

بعضی موقع پی ام میده حذف میکنه 

بعضی موقع میگه دلتنگتم و... 

ولی نمی دونم اخرظش چی میشه

19 شدم تازیگیا ولی اکثرا میگم 18

اکثرا میگی ۱۸؟ یعنی چی؟

ببین من حس میکنم کوچیکتری از طرز صحبتت و اینکه گفتی سال ۹۴بچه بودی حس کردم پایین تر باشی  ولی خب در هر صورت

تو الان تو سن حساسی هستی که ممکنه دچار احساس های زودگذر شی بنظرم جای این روابط بچسب به درس و دانشگاهت وحسابی خودتو بالا بکش این سال ها سالهای مهمیه تو زندگیت که سرنوشت آیندتو میتونی از الان بسازی یا نابود کنی وقت برا عاشقی زیاده

ببخش من خوابم میاد اصلا مغزم نمیکشه که درمورد مشکلت صحبت‌کنم خواستم جواب کامنتتو که سوال پرسیده بودم ازت بدم ک بی احترامی نشه 

اکثرا میگی ۱۸؟ یعنی چی؟ ببین من حس میکنم کوچیکتری از طرز صحبتت و اینکه گفتی سال ۹۴بچه بودی حس کردم ...

عزیزم 83 هستم الان من 18 توم کردم خرداد بود تولدم الان من 18 سال 9ماه هستم که میگن 19 ولی من میکم 18

اکثرا میگی ۱۸؟ یعنی چی؟ ببین من حس میکنم کوچیکتری از طرز صحبتت و اینکه گفتی سال ۹۴بچه بودی حس کردم ...

فدات بشم خیلی ممنون 

عزیزم اولویتم درسمه ولی اخر شب یادم میاد