2777
2789
عنوان

یه پدر چقدر میتونه کثیف باشه!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1823 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شوهرت عذر میخام مثلا از اوناس کم داره ؟ یا گیح میزنه الان؟.     متوجه حرکات بابت ...

نه شوهرم خیلی مودبه ، قشنگ هم متوجه شده الان ، همونطور که من شدم ، 

نه شوهرم اسکیزوفرنه ، توهم و هذیان داره

شوهرت انتخاب خودت بود یا خونوادت؟ اگر انتخاب خودت بوده شاید پدرت میخواد با مسخره کردن اینطوری انتقام ...

انتخاب خودم بوده 

ولی اینطور که میگی نیست 

پدرم اصلا براش این چیزا مهم نیست

اتفاقا برعکس ، چون خوشبخت بودم ، حسادت میکردن 

بگو من خیلی محتاجم

ذکر یا وَلیُ این ذکر از اسم های خداس با پدر یا مادرت رو به رو میشی بخون... 

واسه شوهر همم قبل از ورود به خانه بخون  نظرم خودمم بخوای همش زیر لب بخون خدا بهترین ولی و سرپرست واست واسه خودم جواب داده نتیجه گرفتم

نه شوهرم خیلی مودبه ، قشنگ هم متوجه شده الان ، همونطور که من شدم ،  نه شوهرم اسکیزوفرنه ، توهم ...

سلام عزیژم خوبی. 

دختر گلت چطوره 

. همسرت چیزی بروت نمیاره؟ از رفتار خانوادت 

میگم چرا محترمانه و محکم ب پدرت نمیگی متوجه این رفتارش هستی و دیگه ادامه نده ب این رفتارش بگو بخاطر رفتارتون هست که نمیان اونجا و ارتباطمو کم کردم لازم نیست برای ناراحت کردن من این همه راه بیاین و خودتونو خسته کنین

سلام اسی من خیلی ساله شما رو میشناسم قبلا آباژور بودی قبلش هم شجریان

خیلی ببخشید که اینو میگم

به نظرم پدر و مادرت بیماریشون از شوهرت پیشرفته تره 

یادمحبت های شوهرت نسبت به خانوادت افتادم و کادوهایی که شوهرت براشون می‌خرید 

یه آدم چقدر می‌تونه بی چشم و رو باشه 

تاپیک هاتو که میخونم حرصم میگیره که چطور این همه سال رابطت رو با اینا ادامه دادی 

به نظرم تو و شوهرت آدم های ساده ای هستین که خانواده هاتون فقط به فکر سواستفاده از شما هستن 

خدا خودش هدایتشون کنه به راه راست

سلام اسی من خیلی ساله شما رو میشناسم قبلا آباژور بودی قبلش هم شجریان خیلی ببخشید که اینو میگم به ن ...

کاملا حق با شماست . پدر و مادر زردیس جان ممکنه اسکیزوفرن نباشند اما قطعا اختلالات روانی دیگری دارند من خنده ی بی جا و بد موقع پدر استارتر را دلیل بر بیمار بودنشون میبینم بعضی مواقع دیدم که طرف چون خودش کلی اختلالات و مشکلات روانی دارد در موقع استیصال دیگران احساس همدلی ندارد حتی نمیتونه نمایش هم بده و خنده های از ته دل می‌کنه که به دور از انسانیت هست اما دال بر بیماری شدید اون شخصه . کاش پدر و مادرش هم مثل همسرش به روانپزشک مراجعه می‌کردند اونها خطرناکتر هستند .