2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب 🙄🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 22 پست

عزیزم

رفتم مرکز خرید خرید مو جا گذاشتم اومدم خونه رفتم بسته بود رفته بود شماره تماس بگذارید دادم به بوتیک کنارش

گوشیم روی بلک بوده به شوهرم زنگ زدن

هاج و واج مونده بودیم

هیچ وقت نشد بپرسم از کجا شماره شوهرم مو آوردی

شوهرم میگه یا آشنای داخل خدمات ایرانسل یا آشنای داخل خدمات ایرانسل

چون تعداد شکایت مردم زیاده شده

شماره و آدرس میدن الان میگن گفتن برخورد قانونی بشه فقط با متقاضی

کرم آبرسان شیر گاو ایمیجز اورجینال میخواستم خیلی خیلی شانس من پر طرفدار شده دوبار فیک شو بهم فروختن

از خوشحالی یادم رفته بود خرید هامو

الان م کرم آبرسان شیر گاو ایمیجز 11تا شو گذاشتم فقط بدون استفاده تو سبد لوازم آرایشی م

از 12تا نصف یکی رو استفاده کردم از هول حلیم خرید های جا گذاشتم که نگو

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمرا اینکارو بکنه 🙄 ولی آخه چرا همیشه برا من میومد پیامک‌ولی ایندفعه نیومد !

عزیز یا تو سامانه شماره تماس همسر برداشتن

یا هر جای دیدی اینجوری شده بدون آشنای داخل خدمات دارن میدن ک خدا رو شکر دو ماه پیش جرم گفتن محسوب میشه از بس مردم بخاطر حسادت مالی و کاری نام و نشان و کد ملی گرفتن

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
خب برای اینک مطمئن شی یه پلیس+۱۰برو ببین چی میگ 

آره عزیزم دوست کاربر مون حرف قانونی زد

تعداد شکایت از دست مردم بره بالا تر

حالا من دوست صمیمی مو همسایه 100ساله پدر بزرگ و مامان و بابا از دست دادم چون هر دو استان های غریب عروس شدیم

یکی به من یا شاید اون شماره کاش میداد

دوستان کلی عکس گذاشتم تو تاپیک قبل نگاه کردید