2777
2789
اخه من زور نکردم بیا بگیر ک

میدونم کلا میگم

خدا ادمارو از زندگیمون حذف میکنه چون یه سری چیزارو میبینه یا میشنوه که ما نمیدونیم پس خداروشکر کن و تنهایی زندگیتو بساز 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا ولی چه پسر بیشعوریییی عوضی هرزه 

قشنگگگگ معلومه که یه دختر بهتر پیدا کرده کلا واسه همون دیگه نمیخواد 

ولش کن منت نکش هیچ کار نکن . دیگه با منت که نمیتونی زنش بشی اینجوری یک عمرررر خار و خفیف میشی.

ولی بخاطر اسمی که روت گذاشته با احساساتت که بازی کرده زنگ بزن بهش هرطور شده یک چندتا فوش بارش کن بگو غلط کردی وقتی ثبات اخلاقی نداری میای جلو واسه خواستگاری بیجا کردی با آبروی خانوادم بازی کردی . 

ببخشیدا ولی چه پسر بیشعوریییی عوضی هرزه  قشنگگگگ معلومه که یه دختر بهتر پیدا کرده کلا واسه همو ...

خواهر دلت خوشه بابا خودم از صبح ک فهمیده فقط داره ب من دری وری میگه

خواهر دلت خوشه بابا خودم از صبح ک فهمیده فقط داره ب من دری وری میگه

بگو بابا جون من تقصیر ندارم بخدا . پسره عوضی هرزس که دیده خوشش نمیاد با بهونه اینکه لیاقت ندارم و فلان بهم زده . بگو بخدا کاری نکردم . 

بابا و مامانت الان بیشتر از غصه میخورن میدونی بعدا چه حرفی مینشون از مردم . اونا الان داغون شدن فکر میکنن دیگه ابروشون رفت که یکی اومد و دخترشون نخاست و ول کرد رفت .