مربا۸۴ مدیر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 عنوان آهنگ قفلی🥺❤🔗🎶 | مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 98 پست اهنگ قفلیم بهتر از منه از علی یاسینیهآهنگ قفلی شما چیه؟؟🙃🎶 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺 1401/11/07 | 01:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مربا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 دیوونم کردی آرتا صدای آرتا هم آرامش بخشه و جذاب حتما دان میکنم آهنگو *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
مربا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 Another love😥 دان میکنم آهنگو 🙃❤ *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
امپراطور_گوز_ها عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1550 فق یه آهنگ سم تو این جهان هست کارت عروسی از مهریار و معین🤣🤣 برید گوش کنید من دهن ندارم 😢 چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا میپرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش میکنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
مربا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 قدغن محمد بیرانوند دان میکنمش❤ *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
_هه_ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 244 اگه مه یار نباشی خل بومه من اراذل بومه🤪 مگر رفتن همین نیست که از بغض داغون شوی ولی شانه هایش را برای اشک هایت به نامت نزند؟
مربا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 آهنگ اسمشو داد میزنیم از مستر کیارش🥺 سنگ کاغذ قیچی از پازل بند سنگ کاغذ قیچیو ک میخواستم دان کنم یادم رفت ولی حالا یادم انداختیش دان میکنم *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
مربا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 کامران مولایی بی معرفت احمد سلو دل احمد سلو بند احمد سلو رز حتما میرم گوش میکنم آهنگارو مرسی🙃❤ *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
sayeda عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 650 دان میکنم آهنگو 🙃❤ من اصلا اهل آهنگ گوشدادن نیستم ولی اینو فازشو و معنیشو دوس دارم 🥺🥺
مربا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 من اولی نبودم ولی اخریشم تتل💜💙 حتما میرم دانلودش میکنمم❤🥺 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
مربا۸۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 فق یه آهنگ سم تو این جهان هست کارت عروسی از مهریار و معین🤣🤣 برید گوش کنید حتما میرم گوشش میدم😂❤ *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺