2777
2789

درحال حاضر ماشین ، خیلی سخت میگذره بی ماشینی

بعد ماشین میرم سراغ آرزوی بعدی...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشه؟

مشکل معده چندین آندسکپی انجام دادهنوز مشخص نشده مشکلش چیه کاهش وزن و معده دردشدید

برای سلامتی وشفای همسر از دردمعده شدیدی که درعذابه وخانه نشین شده، هرکسی تونست یه صلوات بفرسته ممنون میشم😔🙏🏻

دستم دردش کم شه و نیاز به دکتر نباشه

تو خونه امنیت داشته باشم دیگه داداشم اون کار رو باهام انجام نده

معلمم اون درد و دلایی که باهاش کردم رو به کسی نگه

اون خاطره بد رو فراموش کنم تو زندگیم پیشرفت کنم وسواس فکری نداشته باشم خانواده ام زیاد منو پیش دیگران حقیر نکنن بهم کمی احترام بزارن شهرستان قبول شم تو یک رشته خوب 

مشکل معده چندین آندسکپی انجام دادهنوز مشخص نشده مشکلش چیه کاهش وزن و معده دردشدید

معده درد داره ؟ 

شابد کلیه اش ویتامین دفع میکنه مشکل کلیوی داره

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿