2777
2789

سلام دوستای گلم

پست بذارید برای نیت و حاجت قلبیتون نفری ۱۰تا «یاالله» میگم.

انشالا خدا دلتونو شاد کنه و حاجتروا شید♥️

نیت کردم براتون بخون( انشالا حاجت خودمم براورده شه )پس دوستاتونم دعوت کنید تعدادتون زیادشه. 

🌷 از امام صادق (ع) روایت شده که هر کسی ده بار «یا الله» بگوید، به او گفته می شود، لبیک، حاجت تو چیست؟ 🌷

اگه تونستین برام دعاکنین که اگه صلاحه بهش برسم و خوشبخت بشیم♥️

♥️انشالا معجزه ای که منتظرشی خدا برات رقم بزنه♥️

این شبها شبهای پربرکتی هست فردا هم که شب آرزوهاست بیاین از امشب برای هم دعا کنیم♥️♥️♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برام خیلی دعا کن🥲💔 

یه صلوات برای حاجت دلم  و حل مشکلم مهمونم میکنی؟ خدایا من جز تو پناهی ندارم به حق قرآن عظیم الشان کمکم کن و حاجتمو برآورده کن 😭🤲🏻خدایا یه معجزه ازت میخام در حد خدابودنت🤲🏻 به امید روزی که بیام اینجا تاپیک بزنم و بگم به آرزوم رسیدم و حاجتروا شدم☘️

پایان نامم خوب پیش بره

شاغل بشم

بخت عالی نصیبم بشه

پردیس ازدواج عالی

طیبه طول و عمر و سلامتی

رضا طول عمر و سلامتی

نرگس شاغل شدن 

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ناامید نشو عزیزم

اعصابم خورده دلم میخواد انرژی مثبت داشته باشم دعام خیلی  بخدا دعات میکنم .ببخشید خیلی بی قرارم تسلیم خدا هستم انگار خدا میگه نمیشه که نمیشه.قسمتت نیست ک نیست .میدونم با دعا قضا قدر عوض میشه ولی..‌‌