2777
2789
آخه پارسال برام طلا گرفت تولد خوب برام گرفت  منم براش کادو خریدم اونم نابش مثلا کتونی مارک خری ...

اره عزیزم گذشت تو زندگی خیلی قشنگه ستون اون زندگی محکم می‌کنه شک نکن جواب صبوری تو رو شوهرت میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم گذشت تو زندگی خیلی قشنگه ستون اون زندگی محکم می‌کنه شک نکن جواب صبوری تو رو شوهرت میده&nbs ...

پارسال هم تولدم هم روز زن هم سالگرد ازدواجم برام طلا خرید 

بعضیا میگن نه پیام بدی کافیه  خب اون پول نداشت من دارم شاغلم

به عقلت تصمیم بگیر مردم از داخلت خبر ندارن یوقتایی شوهر خوبیایی داره که به صدتا اون طلا وگل وکادو می ارزه قرار نیست یه وقت ندارن خوردش کنی یا تلافی کنی

به عقلت تصمیم بگیر مردم از داخلت خبر ندارن یوقتایی شوهر خوبیایی داره که به صدتا اون طلا وگل وکادو می ...

وقتی داره برام کم نمی‌ذاره خودشم هزار بار گفته  اینم نمونه پیامش👇👇

منم تازه جونم شرایطی ندارم اونی ک دلم میخواد ساپورتت کنم شرایطشو ندارم ولی بدون ی تومنم داشته باشم بهت خرج میکنم قطعا و از نظر اینکه عاطفی گهگاهی شرمنده میشم ازت

مخواک کفش سالنی بخرم عاشق فوتباله کفش نداره قرض میگیره

خب چ بهتر اگ پولش داری بخر خوشحالش کن دیگ خوشحال میشه ک بفکرشی اونم ک میگی پارسال برات طلا خریده تولد برات گرفت ای سال گفته دستم خالی بود حالا تو خوشحالش کن اینجوری بهتره شوهرته دیگ برات جبران میکنه عشقتون پایدار گلم❤️❤️😘😘

خب چ بهتر اگ پولش داری بخر خوشحالش کن دیگ خوشحال میشه ک بفکرشی اونم ک میگی پارسال برات طلا خریده تول ...

مرسی عزیز دلم قربانت ❤️💋 زندگی شمام انشاالله پر از آرامش و عشق و محبت