mayax مدیر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 159 عنوان برای حالت تهوع چی بخورم خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 18 پست نزدیک یک ماهی هستش حالت تهوع شدید دارم اما گلاب ب روتون بالا نمیارم فقط حالت تهوع و اوق زدنه دوس ندارم از قرص استفاده کنم جوشونده ای دمنوشی بلدین که واسه حالت تهوع خوب باشه کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄 1401/11/05 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوهستان_98 عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 10611 تازگی اینطوری شدم پریودمم بعد ۴۰ روز تازه دیشب شدم گفتم شاید بخاطر پریودیه اینطوری شدم ولی فردا حتما ... انشاءالله که نیست ولی بهتره برین پیش دکتر گوارش پیش دکتر داخلی نرید. الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی میماند ولی با ظلم نمیماند.
mahlaghaaaa عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 4847 تازگی اینطوری شدم پریودمم بعد ۴۰ روز تازه دیشب شدم گفتم شاید بخاطر پریودیه اینطوری شدم ولی فردا حتما ... فقط بخاطردیرشدن پریودیتونههه یکی دوروزی تحمل کنیدشربت عسل بخوریدکامل رفع میشههه مطمئن باشید واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
mayax مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 159 فقط بخاطردیرشدن پریودیتونههه یکی دوروزی تحمل کنیدشربت عسل بخوریدکامل رفع میشههه مطمئن باشید اوم باشه تا شنبه صبر میکنم کاربری واگذار شده عزیزانم تاپیک ها ماله من نیست🫡😄