2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست
😍😍😍از اونجا هم زیاد خرید میکنیم ولی بیشتر وکیل اباد میریم چون نزدیکتره بهمون

نوش جونت عزیزم خوش بگذره بهت دوردور تو مشهد 😍😍

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

مایع ماکارانی درست کردم باقارچ بابرنج بخوریم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشهد اومدی حتما از جای مطمئن بعلبک بخر عالیه  ما چون هردو شاغل هستیم غذای بیرون مجبوریم زیاد ب ...

ان شاالله اقا بطلبه 😍

ازکجامیگیرین شما

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
بیشتر از وکیل اباد عزیزم ولی خیابون شیرازی شعبه اولیه 

ممنون عزیزم 

تاس کباب گذاشتم هنو آماده نیس

گوشت چرخی رو با پیاز رنده شده تفت میدم

سرخ ک شد زردچوبه میزنم

بعد چن لیوان آب میریزم . سیب زمینی نگینی درشت میندازم وقتی جوش اومد

شعله ملایم تا سیب زمینیا نرم شن و غلیظ تر شه. نمک و رب و پودر لیموعمانی زیااااد خوشمزه میشه 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
اقا من با گوشت بوقلمون چی بپزم الان؟چرخ کرده نیسا تیکه ای آبکیم نباشه

بنداز تو زودپز مث چلو گوشت بخور

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
تاس کباب گذاشتم هنو آماده نیس گوشت چرخی رو با پیاز رنده شده تفت میدم سرخ ک شد زردچوبه میزنم بعد چ ...

عالیه نوش جون

عالیه نوش جون

فدات شام شمام نوش جونتون

دستورشو میگی گلم 

گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده و نمك خوب ورز ميدم ميذارم تو يخچال يكساعت بعدش سيخ ميگيرم اب پيازرو هم بايد بگيري وگرنه از سيخ ميفته

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده و نمك خوب ورز ميدم ميذارم تو يخچال يكساعت بعدش سيخ ميگيرم اب پيازر ...

اها مرسی گلم ممنونم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️