2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 28 پست

تحقیق کردیم درموردش همه گفتن ادم خوبیه خانودش خوبن .و... توی ی روستا زندگی میکنیم حتی بردارمامن میشناسنش باهاش رفیقن حتی مادرم گف قیافش مهم نیس خودش خوب باشه کافیه اما همین ک صیغه خوندیم تا بریم دبال کارای عقد مادرم مخاافت میکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببینید ب ما گفتن ک پسره ۳۳ سالشه اما بعد عقد عقد فهمیدبم بزرگتره وقیافش شکسته میزنه الانم مامانم میگه بهتره اول کار همه چی تموم شه تا بعد برچسب طلاق بخوره بهت

ببینید ب ما گفتن ک پسره ۳۳ سالشه اما بعد عقد عقد فهمیدبم بزرگتره وقیافش شکسته میزنه الانم مامانم میگ ...

اگه خیلی دروغ گفتن خیلی سنش بالاتر ۳۳ هس ک 

...نمیدونم والا 

الان قبل خرید و ازمایش و عقد فکراتو بکن 

خودتم بخوای ازدواج کنی زیاد باهاش محرم بمونی برات خوب نیست بعدا 

طلاق ک نمیخوره چون اسمش تو شناسنامت نرفته 

برچسب مثلا جدا شدن و بهم زدن میخوره اینم بعدا فراموش میشه 

بودن دور برماهم همینجوری ب تفاهم نرسیدن 

تو صیغه بعد گفتن اره دختره رفته بود ی ماه محرم بود دستم بهش نزده بود تفاهم نداشتن دیگه عقد نکردن جدا شدن  

جدا شدن یعنی صیغه ک تموم شد از هم دور شدن 

ن ک طلاق بگیرن چون عقد رسمی نبودن ک 

توام ببین بقیه چی میگن داداشات بابات مردا حرف بزنن 

اگه واقعا مهمه 

حالا من بودم پسره رو دوس داشتمش ی کم شکستگی قیافه واسم مهم نبود والا شوهر خووهرشوهرم از روز اول با همون سن واقعی ک گفت اومد و جلوی سرش زیاد مو نداره سیاه چهره هم هس اما خوب قبول کردن تموم 

الان زن و شوهرن  اتفافا مادرشوهرمم میگفت اره اینکه مو نداره خیلی اما دیگه خواهرشوهرم گوش نداد بهش  پسر خوب مودب درس خونده خانواده دار ..

خوش اخلاق 

هئیتی 

دیگه چی میخواد ادم 

ببین برا خودت مهمه یا ن 

شوهر خیلی خیلی خوشگلم ک بکنیا باز میگن اره زنا دنبالشن و فلان 

تو خودت ببین واقعا چی میخواستی همیشه تو ایده آلات 

حالا ایشونم مادره نظرش محترمه 

ی کاری کن ن سیخ بسوزه ن کباب 

2790
2778
2791
2779