2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرخکن واجبه بگیرم?

جهیزیه محبته، هیچ واجب و اجباری توش نیست❤️ این یک

دوما، سرخکن با روغن که دیگه کسی استفاده نمیکنه 

الان سرخکن بدون روغن مد شده 

ولی اگه پولشو داری، سولاردوم بگیر، همه کاری برات میکنه، بنده خدا فقط نمیره سرکوچه نون بخره 😂😂😂 جات خالی همین الان توش همبرگر درست کردم با 2 قاشق روغن زیتون خیلی خوشمزه شد

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
دقیقا ازهمین میترسم من زیادی ولخرجم و عاشق اینم ک چیزای قشنگ بخرم اونم ک میترسم برا جادادنش

اگه الان کللللی چیز قشنگ بخری، بعد که رفتی سر خونه زندگیت یکی دوماه عشق و حال میکنی. بعدش دیگه هیچ ذوقی نداری

الان چیزای ضروری بخر، بعدا یک ماه گلدون بخر، یک ماه شمع بخر، یکماه یه سینی خوشگل بخر، که برات تنوع باشه 😍

هرروز داره یه چیز خوشگل میاد تو بازار، الان کلی چیز بخری دیگه بعدا هم فضا نداری که چیزای خوشگل جدید بخری، هم کلی چیز مشابه داری و دیگه میگی من که الان 4 تا قوری دارم، دیگه نخرم. چون عذاب وجدان میگیری هی چیز بخری 😂

اگه الان کللللی چیز قشنگ بخری، بعد که رفتی سر خونه زندگیت یکی دوماه عشق و حال میکنی. بعدش دیگه هیچ ذ ...

😂😂تااااصب حق گفتی 

دقیقاهمینطوره مرسی عشق 

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

یه سرویس گرانیت اصل بخر حتما 

ست ملاقه چوبی بخر حتماااا

فلاکس دو سایز کوچیک و بزرگ بخر 

سرویس ملامین خوشکل برا تو دستی خوبه بخری 

جا ادویه لی از این حرفه ایا هست کلی ظرف داره بخر از این فانتزیای به درد نخور نخر 

من خیلی ساده ام و این انگار خوب نیست....

سولاردوم چیه به چ کاری میاد؟

مثل همون فر و ماکروفر و...  است عزیزم ، ورژن جدیدشونه😂

من توش مرغ درست میکنم، شامی سرخ میکنم، پیتزا توش عاااالی میشه

فقط قیمتش نسبت به ماکروفر و... بالاست. الجی حدودا 15_16