2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به منم گفتن سرطان خون داری فریتینت بالاست

رفتم فوق تخصص همولوژی از اتاق بیرونم کرد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

هزار تا اتفاق می افته وقتی نمونه می‌ره تو دستگاه 

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...

نه بابا نترس برا منم زنگ زدن گقتن باید پرولاکتینت تکرار شه منم عین تو خیلی ترسیدم ولی به خاطر اینه که یه سری شرایط خاص داره این ازمایش میگن که نباید نمیدونم قبل زیاد راه رفته باشی لباس تنگ نپوشیده باشی و این جورا یه خورده دقت بالا میخواد این ازمایش

نه بابا نترس برا منم زنگ زدن گقتن باید پرولاکتینت تکرار شه منم عین تو خیلی ترسیدم ولی به خاطر اینه ک ...

قبلش باید چه شرایطایی رو رعایت کنم باید ناشتا باشم؟ 

یک تو یک عمر مرا بس است... ️