2777
2789

سلام میخواستم تجربم راجب تعویض مفصل لگن رو بگم تا کسانی که تازه انجامش دادن یا هنوز انجام ندادن و خیلی میترسن از انجام دادنش(مثل خود من ) اطلاعاتی داشته باشن.من دو سال پیش تعویض مفصل لگن پای راستمو انجام دادم اون اواخر دردم خیلی خیلی زیاد شده بود و تقریبا فعالیتام داشت صفر میشد و زندگیم واقعا مختل شده بود خلاصه یک دکتر خیلی خوب تازه اومده بود شهرمون با اصرار همسرم رفتیم پیشش و دکتر اینقدر قشنگ و آروم و دقیق با خوش برخوردی و متانت و آرامش برامون توضیح داد که من جذب دکتر شدم و جوری شد که نمیتونستم بهش بگم نه.خدا خیرش بده همیشه سالم و سلامت باشن.عمل و انجام داد و بعد دو هفته بخیه هامو کشید و بمن گفت فقط رو تخت بخواب و توالت فرنگی داشته باش و حتما حتما هنگام خوابیدن یک بالشت بین پاهات بذار برای همیشه نه فقط برای اوایلش.گفت همینکارو فقط انجام بده دیگه از هیچی نترس و فکر و استرس نداشته باش.از روز دهم گفت بدون واکر و عصا راه برو کلا زندگیه عادیتو داشته باش فقط اون جریان بالشت گذاشتن رو فراموش نکن دیگه 30 سال احتیاج به تعویض مجدد مفصلم نداری.واقعا اعتماد به نفسم با حرفای دکتر بالا بود و من حتی باور کنید از روز هفتم هشتم یواشکی رانندگی میکردم حتی که خانمم نمیدونست.الانم خدا شاهده گاهی یادم میره که پروتز دارم اینقدر که همه چیز همه کار برام عادی شده کاملا طبیعیه زندگیم.انشااله همه به سلامتی برسن و با خیال راحت عملو انجام بدن.با آرزوی سلامتی برای همه و مخصوصا مخصوصا دکتر خوبم.

برادرم برای تعویض مفصل لگن پیش دکتر منصور ابولقاسمیان رفتش و جراحی وانجام داد 

خودش که خیلی از تجربه دکتر تعریف میکرد و راضی بوذد الانم که از دوران نقاهتش میگذره حالش خیلی بهتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام میخواستم تجربم راجب تعویض مفصل لگن رو بگم تا کسانی که تازه انجامش دادن یا هنوز انجام ندادن و خی ...

سلام 

ببخشید شما کدوم شهر و پیش چه دکتری عمل انجام دادین؟ 

همسر من سیاه شدگی استخوان ران دارن و احتمالا باید عمل کنن خیلی نگران هستم 

چندتا سوال دارم از خدمتتون ممنون میشم جواب بدین 

دوره نقاهتتون چند وقت بود؟ 

و اینکه آیا توی دورانی که سن بالا میره و دوباره تعویض مفصل باید انجام بشه امکان‌پذیر هست این عمل؟ 

و اینکه شما از چه پروتزی استفاده کردین؟