2789
عنوان

این مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 117 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چَرا میخندی😕

خندم‌اومد😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

یه کاربربود اسمش سیما بود تاپیک بارداری میزد بعد یسری خودشو لو دادک پسر۱۸ساله اس تا اومدم به نی نی یار بگم گمش کردم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ن باو  میشناسمش. ۴ بار دستش رو شد دوباره برگشت

لامصب😐

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
سید یبار رفتیم یکی از نی نی سایتیارو ببینیم ی پسر ۱۷ ۱۸ یاله اومد 😐🤣🤣

واااایییی خدا

چقدر تو این تاپیکه خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
سید یبار رفتیم یکی از نی نی سایتیارو ببینیم ی پسر ۱۷ ۱۸ یاله اومد 😐🤣🤣

یا خدا😂😂😂😂من اوسخل وقتی یکی بهم پیام میده اول تاپیکاشو نگاه میکنم میبینم از شوهرو اینا گفته خیالم راحت میشه درخواستشو قبول میکنم همین اخریا خدا شاهده یکی قبول کردم اصن معلوم بود مرده همش گیر داده بود چن وقت یبار رابطه داری و ارض... میشی الله اکبر 😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

کار زشتیه متاهل باشی و چت کنی

خیلی 

نیشش هم باز بود

بیا من هسم😡😡😡

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
یا خدا😂😂😂😂من اوسخل وقتی یکی بهم پیام میده اول تاپیکاشو نگاه میکنم میبینم از شوهرو اینا گفته خیال ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣