2777
2789
عنوان

بچه هابیاید خیلی دلم گرفته...عشقم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی غیرت نیس خدایش ولی بعضی وقتارو مخ بودن رو اره قبول دارم هس

آخه مقایسش میکنم با دومادم بهترین شغل دنیا رو هم خواهرم بهش پیشنهاد بدن بازم میگه من اون پولو بهت میدم تو مواظب خودت و بچه ها باش اذیت نشی حالا بعدا میخوان باهم پیشرفت کنن بماند یعنی مرد زندگی تر از دومادم ندیدم خدا حفظش کنه و بهش برکت و عشق بده واقعا تنها مرد باناموسی هست که مثل برادر دوسش دارم .

اونوقت طرف شما اینجوری شمارو ناراحت میکنه عجبا

آخه مقایسش میکنم با دومادم بهترین شغل دنیا رو هم خواهرم بهش پیشنهاد بدن بازم میگه من اون پولو بهت می ...

خدایش وحشتناک عاشقشم و دوسش دارم خودشم میدونه اماخدایی بعضی ادمالیاقت این همه دوس داشتن ندارن 

خدایاشکرت...❤️

خدایش وحشتناک عاشقشم و دوسش دارم خودشم میدونه اماخدایی بعضی ادمالیاقت این همه دوس داشتن ندارن 

پسرای ما روز به روز دارن عجیب تر میشن

به هر حال دعا میکنم شغل خوب و آینده ی درخشانی داشته باشی جوری که طرفت تا ابد شرمنده باشه گرچه خدا هم شاخ درآورد از این طرز فکر

پسرای ما روز به روز دارن عجیب تر میشن به هر حال دعا میکنم شغل خوب و آینده ی درخشانی داشته باشی جوری ...

ممنون عزیزدلم تمام امیدم بخداس خودش کمکم کنه و ی جامشغول بکاربشم

خدایاشکرت...❤️

ان شاالله الهی آمین عزیزم  خیلی صادقانه میخای خواستت رو  حس خوب میدی به آدم ته دل آدم رو ...

قربون دل پاکت بشم عزیزدلم خوش قلبی ک همرو صادقانه و خوش قلب میبینی دورت بگردم

امیدوارم طرفم قدرم بدونه واقعا

خدایاشکرت...❤️

2790
2778
2791
2779
2792