2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 24 پست
من نوبیتکس ثبت نام کردم خودمم زیاد وارد نیستم فقط میدونم چنتا سطح دسترسی داره دسترسی سطح ۱ وقتی برات ...

خیلی سخته دوستم 

فکر نکنم از پسش بر بیام 

میخواستم یکاری شروع کنم ک کسب درآمد کنم 

سرمایه زیادی هم ندارم شرایط بیرون کار کردن هم ندارم نمیدونم فکرم دیگه کار نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست دارم ی شغلی داشتم ک میتونستم کسب درآمد کنم اما با مشکلات زیاد فکرم از کار افتاده

اگه میخوای اصولی یاد بگیری باید حتما آموزش ببینی...

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
خیلی سخته دوستم  فکر نکنم از پسش بر بیام  میخواستم یکاری شروع کنم ک کسب درآمد کنم  ...

این کار خیلی ریسک داره حتی تریدرهای اموزش دیده هم کلی ضرر کردن 

سعی کن جایی و پیدا کنی بتونی دور کاری کنی من تا 3 ماه پیش دورکار بودم 2 سال دورکار بودم کارمم کالسنتری بود

این کار خیلی ریسک داره حتی تریدرهای اموزش دیده هم کلی ضرر کردن  سعی کن جایی و پیدا کنی بتونی د ...

سلام دوستان جهت مشاوره ارز دیجیتال درخدمتم

درضمن ارز ها رو نباید داخل حساب صرافی نگهداری کرد چون ممکنه صرافی هک بشه باید ارز ها رو به کیف پول انتقال بدید

سلام دوستان جهت مشاوره ارز دیجیتال درخدمتم درضمن ارز ها رو نباید داخل حساب صرافی نگهداری کرد چون ...

بعضی از ارزها برای انتقال به کیف پول کارمزد بالای شبکه بلاکچین دارند و ارزش نداره منتقل بشه مثلا من 21 تا مانا خریدم 8.7 کارمزد میخواست منم وقتی حدود 200 هزار تومن بود خریدم