2777
2789
بخدا کلیپ عروسی کلا خیلی مسخره س

عاره خداییش به نظرم خز شده وقتی قشنگه که عروس و داماد هر دو رقصشون خوب باشه و همراهی کنن در غیر اینصورت خیلی مصنوعی میشه اکثرا هم دامادا همراهی نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاره خداییش به نظرم خز شده وقتی قشنگه که عروس و داماد هر دو رقصشون خوب باشه و همراهی کنن در غیر اینص ...

عروسی الان خیلی سخت شده پولدار هرجور دلش بخواد میگیره بی پولم حسرت میکشه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
همین خورده پول ها جمع میشن میبینی کلی پول میشه که واقعا ارزش نداره از ارایشگاه بگیر تا فیلم و عکس و ...

درسته و به نظرم روی چیزهایی باید اول هزینه کرد که برامون میمونه‌،روی چیزهایی که برامون ماندگار نیست هزینه کمتری باید کرد

عروسی الان خیلی سخت شده پولدار هرجور دلش بخواد میگیره بی پولم حسرت میکشه

یه ارایشگاه میره کلی ادا اطوار میان ناخن بکاره و فلان و بهمان آرایش وی ای پی کجای دلم بذارم نمیدونم از کجا اومده واقعا من هیچ فرقی ندیدم بین وی ای پی و پایه

‌‌یعنی از اول آهنگ که شروع شد ، تصویربرداری از زمانی. شروع شد عروس وداماد هر کدوم حلقه به دست میکردن ...

اره ولی خیلییی شاده کلیپه ما. من با سه تا ساقدوشام میرقصیدیم و حاضر میشدیم داماد هم با سه تا ساقدوشا. بعد هم رفتیم تو باغ همه با هم رقص و شوخی و اینا

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
کی بهتر از تو عارف

من عاشق این آهنگم 😍

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
یه ارایشگاه میره کلی ادا اطوار میان ناخن بکاره و فلان و بهمان آرایش وی ای پی کجای دلم بذارم نمیدونم ...

همش بخاطره پوله

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
ای کاش خز بشه راحت بشیم 

خز شده گلم وقتی می ری پیش فیلم بردار کلیپ های نمونه رو نشونت میده ناخوداگاه خندت میگیره فکر کن اهنگ خارجی احساسی بعد عروس داماد رو مییوسه بغل میکنه داماد مثل مجسمه نشسته خیلی ضایس

اصلا مهم نیست من هلی شات داشتم منتها فقط و فقط به درد وقتی که رفتیم تالار میخورد چون من عمارت گرفته بودم عروسی و خوشگل شده بود کامل عمارت افتاده بود.

در غیر اینصورت تو باغ و اینا اصلا اصلا مهم نیست

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️