2454
2445
عنوان

عجیب ترین کاری که همسایه تون کرده چی بوده ؟خودم بگم ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 664165 بازدید | 1398 پست

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدای کاررای خاک بر سریشون میاد لعنتی  خونمون ویلایی ، اتاقشون پشت اتاق من ، و جالب اینجاست ۵۵ ...

اخی😂😂😂😂😂😂

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
2442
مانم یکشه داشتیم یعنی دلمون خین بی تا شکرخدا بار کردن

لرهستین؟ 

همسایه بد خیلی ازار دهندس

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

خونمون ویلاییه همسایه کناریمونم همینطور 

ی شب حدود 11 بود با 4 تا از دوستامون ک همه هم  بدون بچه ایم. کلا 6 نفر. نسشته بودیم پانتومیم بازی کردن. دیدیم با صدای بدییییی دارن درو میکوووووبن درصورتی ک ما زنگ داره خونمون 

شوهرم رف دم در زن همسایمون بود

گف صداتون نمیذاره ما بخابیم،😐😐

این در صورتیه ک ما شااااید ماهی یکبار اونم مهمون بدون بچه و سروصدا داشته باشیم

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
2441

همیشه شدیددددد دعوا میکنن صداشون تو خونه ماست مخصوصا ساعت ۳..۴ صبح

یه شب دعواشون من از خواب پریدم بعد یهو یارو در آپارتمانشو باز کرد عربده زد تو ساختمون منم از خوابم پریده بودم بی اعصاب میخواستم برم جرش بدم مامانم نذاشت پامو کوبیدم زمین محکم 

فرداش یارو پرو پرو اومد بالا گفت تو پا میکوبید من نتونستم بخوابم برم سر کار، منم بهش گفتم گه نخور عزیزم و دعوامون شد ولی خیلییییی پرو بود چون در نهایت بازم حرف خودشو میزد 😐

سر بیگناه بالای دار رفت… بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                    میشه برای زندگی مرد🥀         goftino.com/c/BVamgS  

زن و شوهر دعواشون شده بود 

زنه شوهرشو ک رفته بود تو تراس سیگار بکشه ، درو روش قفل کرد 

مرده داد داد 

زنه باز نمیکرد 

مرده هم زنگ زده بود به مادر و پدر ش و خواهرش و ۱۱۰ 

پایین همشون جمع بودن

🥴

یبار من یه سوسک دیدم رو زمین اون موقع تو اپارتمان بودیم با پشه کش زدمش یه جیغ خفه هم کشیدم همسایمون اومد درو زد گفت با شوهرت دعوات شده گفتم نه گفت آخه صدای سیلی شنیدم😑😑😑😑یعنی انقدر صدا راحت میرفت میومد

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
2451