2777
2789
عنوان

وسواس فکری 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 38 پست
اره دارو میخوردم اما بازم افکارم بود  تا اینکه باردار شدم ۳ ماه آخر دیگ دارو نخوردم

عجیبه، بخشی از این مسئله موروثی هست، بخشی هم محیط شاید محیطتون پر تنش هست که این افکار مدام به سراغتان میاد.

چه افکاری داری 

افکارام خیلی زیادن مثلا این اواخر رفتیم خونه عمه مینا بگ گراند گوشی پسر عمم دیدم فک کردم عکس خودش نیست با خودم گفتم شاید عکس همون دوستش ک پارسال بخاطر فوتش خیلی اذیت شد 

از اون روز ب بعد تمام فکرم شده اینکه چرا ازش نپرسیدم اون کیه !

همش چیزایی ک مربوط ب مرگ و میر میشه اذیتم میکنه 

میگم اگ نپرسم اروم نمیگیرم چون شاید اتفاق بدی بیوفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیشب خواب دیدم شوهرم با یه زن پولدار ازدواج کرده من و بچه رها کرده تو هواپیماست بازنه زنه عکسشون ...

ن عزیزم نگران نباش فقط یه خواب بوده 

شاید یوم بهش حساس شده همچین خوابی دیدی!

دقیقا منم همینطور، همین الانشم کلی گریه کردم، انقدر فکرم مشغوله و افکار منفی توشه که یک لحظه نمیتونم ...

میتونم درکت کنم 

زندگی آدمو مختل میکنه آدمو از خدا دور میکنه 

کارام همه ب تاخیر افتادن 

من زندگیم خوبه فقط این وسواس نمیذاره می بینی همیشه یه چیزی هست برای خوشبخت نبودن خیلی بده خود آدم با ...

دقیقا باعث هر بلایی ک سرم اومده خودم بودم 

یه جوری ضعیفم کرد از شوهرم کتک میخورم 

کسی ک جرعت نمیکرد چپ نیگام کنه الان دست رو من بلند میکنه

کلا حساسم به شوهرم خیلی خیلی این باعث شده خواب می بینم فکرای منفی درباره بقیه آدم ها هم فکرای منفی د ...

هر چیزی فکرشو میکنی و افکارت درگیرشه خوابشم میبینی زیاد جدی نگیر

دقیقا باعث هر بلایی ک سرم اومده خودم بودم  یه جوری ضعیفم کرد از شوهرم کتک میخورم  کسی ک ...

منم احساس میکنم خیلی مزخرف شدم روز به روز ضعیف تر باورت میشه یه پیام که میخوام بفرستم صد بار می خونمش بعد می دم شوهرم بخونه آخر سر می فرستم