2821
2789
عنوان

مکیدن انگشت

174 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دخترم ۲ سالشه از بدو تولد انگشتای شستش رو میمکه... از شیر گرفتمش و هر راهکاری از جمله قطره های تلخک ، فلفل سیاه ، چسب زخم زردچوبه و... امتحان کردیم فراموش نمیکنه شبا تو خواب انگشتش توی دهنشه.اگر تجربه ای دارین ممنون میشم راهنمایی کنین دندونای جلوییش بد حالت شدن و جلو اومدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر بزرگم ۳ ساله اس با شیشیه شیر میخوابه دومی ۱۹ ماهه اس با انگشت شصت هرجا کارش لنگ میمونه اون انگشت ...

افرین دقیقا... وقتایی هم‌که استرسی نشه مثلا بچه ها توی بازی اذیتش کنن یا عصبانی بشه سریع میزاره دهنش

پسر من از همان نوزادی تا ۷سالگی خورد چند ماهه ترک کرده . اونم از وقتی روان شناس میبرمش بخاطر استرس

درضمن شبا موقع خواب بیشتر میخوردالان میفهمم همش نتیجه استرس بود و محبت کردن بهش کلی بهترش کرد

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

سلام شاید باورت نشه ولی من تا کلاس دهم دبیرستان انگشت شستم موقع خواب باید میمکیدم تا خوابم ببره یعنی اینجوری خوابم نمیبرد ...بعد دی سال اول دبیرستان برای اولین بار روزه گرفتم دی ترک کردم

روانشناس نگفت از چه سنی ببریم پیشش؟ ۷ سالگی دیر نیس

من بخاطر انگشت نبردم بخاطر استرس بردم ..  که کلی از مشکلاتش بعدش خوب شد بایک مشاور حتما درمیون بذار

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
سلام شاید باورت نشه ولی من تا کلاس دهم دبیرستان انگشت شستم موقع خواب باید میمکیدم تا خوابم ببره یعنی ...

الان دندوناش جلوتر اومدن حالا اینا شیری هستن و میافتن ولی اگر ترک نکنه دائمی ها هم بدحالت میشن